Nieuwe stand Jan van Dijken Bokaal

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

We kunnen weer een nieuwe stand maken wat betreft de Jan van Dijken Bokaal want eindelijk werd er weer volop gevoetbald. Sander Smit (v.v. Hunsingo) en Antoon Koning beten de spits af maar beide kwamen niet in de buurt van koploper Jan Spijk uit Stedum.

beker

Stedumer Jan Spijk stond voor de winterstop al wekenlang boven aan en na dit weekend is daar dus geen verandering in gekomen. Sander scoorde namelijk acht punten en waarbij het bijzonder was dat hij niet een keer de uitslag ook goed had. Bij acht van de elf duels had hij het wel goed of het een 1,2 of 3 zou worden maar de extra bonus in de vorm van de juiste score zat er niet in. Daardoor kwam hij op een gedeelde vijfde plaats terecht wat een plaats was die niet voor Antoon Koning(v.v. Usquert) was weggelegd. Antoon had in totaal vier wedstrijden goed en ook aan hem waren de bonuspunten niet besteed. Het was voor de oud-doelman van Usquert overigens helemaal een slecht weekend op sportief gebied want met zijn club verloor de elftalleider ook nog eens met 12-2 van Nieuw Roden. Een zuur verlies voor Antoon die ook nog eens de plaats over moest nemen van doelman  Aleco Madigaladze die niet op was komen dagen. Met zijn vier punten kwam Antoon in de onderste regionen, op de 9e plaats om precies te zijn, terecht maar de humor van de inwoner van Usquert een beetje kennende zal zijn antwoord zijn, dat ben ik de laatste paar seizoenen  wel gewend.”

1. 14 punten: Jan Spijk(Stedum)

2. 13 punten: Eduard Zuidema (FC LEO)

3.12 punten: Michel Mast(De Vogels)

4. 10 punten: Mattheus Nube(Eenrum, Anton Mulder (De Heracliden), Rick Schaaphok(VIBOA), Jeffrey Doornbos (v.v. Warffum), Erik Setz(CVVB), Daniel Jonker(SV Marum)

5.   8 punten: Jaap Dijkema(Stedum), Auke van der Velde(Viboa), Niels Bosma(Warffum), Marco Consten(v.v. Haren), Michel Dries(Noordpool), Sander Smit(v.v. Hunsingo)

6. 7 punten: Joost Gerdez(Hunsingo), Jan Pier(Bedum)

7. 6 punten: Roel Munting(Corenos), Gert Jan van der Ploeg(Hunsingo), Marcel Mulder(Stedum), Laurens Groeneveld*(Hunsingo).

8.  5 punten: Marcel Kadijk(FC LEO), Wouter de Vroome(De Fivel), Nico de Vries(Rood Zwart Baflo), Peter Paul Datema(SC Loppersum), Germen Bouwman(VIBOA), Arjan Darwinkel*(Bedum), Corné Tuitman( Noordpool), Michel Jonker(Marum)

9. 4 punten: Jacco Santing(Stedum), Roelof Bolt( FC LEO, Marko Rietema),Jeroen Zwart, Antoon Koning(v.v. Usquert)

10.2 punten: Hessel van der Hoeven(Bedum), Niels van der Weerd(VVK)