Primeur op Puurvoetbalonline: Het reddingsplan voor SC Veendam!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Puurvoetbalonline kwam bij toeval achter het reddingsplan van SC Veendam en ik moet zeggen, het laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Een plan waar sponsoren van Veendam blij van zullen worden en de in zwaar weer verkerende voetbalclub ook. Een plan waar Veendam mee gered kan worden en waar zoals te lezen valt, al diverse geweldige resultaten mee zijn bereikt. De berichten die ik eerder hoorde over de resultaten van het bedrijf dat de dossiers, want daar gaat het om, zal doorspitten zijn geweldig. Een reddingsoperatie die klinkt als een klok mogen we stellen en mij zou het niet verbazen als SC Veendam hierdoor van de ondergang wordt gered. Daarom hieronder het plan zoals oud-directeur Henk Eising het omschrijft en wat aan alle sponsoren van SC Veendam is aangeboden. Een plan van aanpak waar zich nu al twintig bedrijven voor hebben aangemeld en wat met de volgende kop begon.

         Uw verborgen geld kan SC Veendam redden! En dat levert u zelfs geld op!

SCVeendam

Mogen wij op heel korte termijn een keer in uw kelder laten kijken?       

Als ik mijn ogen dicht doe dan zie ik uw fronsende wenkbrauwen? Ja, u kunt die mooie traditieclub die SC Veendam is redden, zonder dat het u als bedrijf geld kost. Sterker nog, het gaat u zeer waarschijnlijk (veel) geld opleveren! Het enige dat wij aan u vragen is of wij op hele korte termijn even een kijkje in uw kelder mogen komen nemen. Want in uw kelder ligt naar alle waarschijnlijkheid onder een dikke laag stof, in de vergetelheid, nog een behoorlijke som geld. Geld dat u gespaard heeft voor SC Veendam! Of heeft u liever dat dit geld over 400 jaar pas wordt ontdekt,  net als de 477 oude munten uit de 16e Eeuw die vorige week aan de Coolsingel in Rotterdam in een oude schoen onder de vloer zijn gevonden? Toen ooit daar verstopt uit angst voor de Tachtigjarige Oorlog. Dan kunt u een deel van dit oude, onder een dikke stoflaag liggende geld toch beter aan SC Veendam geven en de club hierdoor redden? En wij hoeven daar niet eens voor onder de vloer te kijken, terwijl u als reddende engel voor de club op kunt treden. Maar dan moeten we wel op héle korte termijn actie met elkaar ondernemen want zoals u waarschijnlijk ook weet moet de club op héle korte termijn richting de KNVB aan kunnen tonen de financiële middelen voor elkaar te hebben en dat geld ligt dus nu nog onder een dikke stoflaag bij u in de kelder!

Om even een tipje van de sluier op te lichten: het geld zit niet in een oude schoen maar zit in uw personeelsdossiers. Maar dan wel onder een dikke laag stof. En ook onder een dergelijk dikke laag stof dat u, en dat met alle respect voor uw bedrijfsvoering, het er zelf nooit onder vandaan zult krijgen. Ja, wellicht over 400 jaar bij toeval, net als met die 477 munten! Als wij een team van experts (sociaal verzekerings- & arbeidsdeskundigen), die speciaal voor SC Veendam aan het werk gaan, een kijkje in (een deel van) uw personeelsdossiers mogen laten nemen dan hebben wij dit verborgen geld zo uit die ouwe schoen! U moet daarbij denken aan teruggave van in de werkgevers-afdrachtensfeer. Dit alles kost u helemaal niets en is dan ook op basis van no cure no pay. En mochten de experts inderdaad oud geld onder een dikke laag stof vinden dan passen we ook nog het principe ‘eerlijk zullen we alles delen!’ toe want van het door u terug te ontvangen geld is maar liefst 50% voor u. Toch niet gek in deze economisch zware tijden? Van de overige 50% is 20% voor het team van experts en 30% voor de club! Of…. u schenkt een groter percentage aan SC Veendam, maar dat is aan u! En om nog een stap verder te gaan: voor het geld dat u op deze manier voor SC Veendam gespaard heeft, krijgt u op gepaste wijze een sponsorpakket terug! En zoveel te meer geld u gespaard heeft, zoveel te meer sponsoring u terug krijgt (o.a. seizoenkaarten, led-reclame etc.).

Om u enig idee te geven om hoeveel geld het wel niet kan gaan geef ik u een aantal referenties: School te Groningen € 200.000,- ; Fabriek Groningen € 44.000,- ; Materiaalverhuurbedrijf Groningen € 62.000,- ; Ziekenhuis  € 175.000,- ; Elektro Installatiebedrijf € 220.000,- ; Logistiek bedrijf Friesland € 120.000,- etc. Gjaltema, de Hoofdsponsor van SC Veendam, heeft eveneens uitstekende ervaringen met het team van experts en algemeen directeur Koos Gjaltema is zelfs de geestelijke vader van dit reddingsplan.

Kortom: Op basis van no cure no pay kunt u zelf geld verdienen en de traditieclub SC Veendam behouden! En u laat dat oude geld toch ook liever niet onder die dikke laag stof liggen? Zeg nu zelf? Oh ja, en u krijgt er daarnaast ook nog eens een mooi sponsorpakket voor terug!

Hoe nu verder? Natuurlijk wilt u één van die redders zijn! En natuurlijk kunt u zelf uw deel van het geld ook goed gebruiken! En een extra sponsorpakket is ook nog eens mooi meegenomen! Meldt u dan met enige spoed aan op  ………… en het team van experts komt u op héle korte termijn bezoeken! Met stofkam en al. U kunt daarnaast de komende dagen ook een telefoontje van ons verwachten, want wij willen er alles aan doen om die mooie club in de benen te houden! En ik kan met een gerust hart stellen, dit geld ligt ook in úw kelder!

Henk Eising

voormalig algemeen directeur