Een wijziging met gevolgen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Zondagmorgen zorgde een mail uit Hoogkerk er voor dat de formule voor Puurvoetbalonline en Hans Top ontmoeten Toppers uit de sportwereld gewijzigd moest worden.

                            logo

Hans gaf aan dat hij het absoluut niet kon bezetten om op 1 maart in VITA NOVA aanwezig te zijn. Zijn dakdekkersbedrijf slokte zo veel tijd op dat hij zich genoodzaakt zag om zijn medewerking aan deze rubriek te beëindigen. We hadden vervolgens telefonisch contact en de argumenten van Hans waren helder en duidelijk.

Daardoor moest er een oplossing gevonden worden want het idee was te mooi om niet uit te voeren. Het gekke is dat ik autorijden alleen maar zie als van A naar B rijden en meer ook niet. Maar als ik onderweg ben naar een sportevenement komen meestal de mooiste ideeën in mij omhoog. Een lekker muziekje erbij en de ideetjes komen vanzelf.

Dat was ook zondag het geval want doordat ik vanuit Ezinge via Usquert naar Groningen ging had ik alle tijd om na te denken. Opeens had ik het idee hoe ik het zou gaan doen. Een regionale bekendheid zou ik de gasten uit laten zoeken en vanuit die setting zouden we dan Puurvoetbalonline en ……  ontmoeten Toppers uit de sportwereld gaan maken.

De eerste aflevering vindt vrijdagavond in Middelstum plaats waar we te gast zijn in VITA NOVA en waar Jan Jaap Zijlstra de gasten heeft uitgenodigd, Bé Schollema, Jaap Danhof, Ronnie Medema, Tiemen van der Laan en Jan Jaap Zijlstra zullen aanschuiven voor een gesprek over voetbal en alles wat daar zijdelings mee te maken heeft. Een andere opzet maar niet minder leuk en waarvan de eerste aflevering vrijdag 1 maart om 20.00 uur in VITA NOVA zal beginnen.