Een verzoek wat Puurvoetbalonline niet kon weigeren!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Voor Puurvoetbalonline krijg ik regelmatig het verzoek of ik een artikel wil plaatsen waar een goed doel aan verbonden is. Dat is nooit een probleem want vaak gaat het over een doel waar wij zelf ook iets mee hebben.

1361789421NKIKAZo kreeg ik twee weken geleden een verzoek van vier jonge dames die aan het Noorderpoort College de SAW-opleiding volgen. Laura, Marianne, Tina en Saskia waren de vier meiden die met het verzoek kwamen en dat was niet zo vreemd. Want Saskia is mijn eigen dochter en die samen met drie klasgenootjes als schoolopdracht hadden dat ze iets moesten bedenken richting een goed doel. Ze mochten niet collecteren, of iets in die richting maar moesten iets bedenken waardoor het goede doel wat ze hadden uitgekozen een stukje extra publiciteit zou krijgen.

Daardoor werd Puurvoetbalonline benaderd want zo gaf Sas aan, daar wil jij vast wel even aan mee werken. Dat klopte helemaal en vandaar dit artikel voor vier meiden die KIKA als de stichting uitkozen waar ze meer aandacht voor willen vragen.

Een mooi gebaar van vier leerlingen van het Noorderpoort College die hopen dat dit artikel iedereen laat beseffen dat gezond zijn je mooiste bezit is. Vier meiden die echter ook begrijpen dat gezond zijn niet voor iedereen is weggelegd helaas. In de mail gaven ze aan, kinderen horen niet ernstig ziek op bed te liggen maar moeten buitenspelen, sporten en gewoon naar school kunnen gaan. Dat is helaas niet mogelijk maar komt mede door KIKA wel steeds vaker voor. Het groot aantal onderzoeken die er gedaan worden zorgen voor een uitbreiding van de kansen voor zieke kinderen maar iedereen die aan de gevolgen van de zo gevreesde ziekte overlijdt, is een teveel.

Daarom dit artikel om op deze wijze KIKA onder de aandacht te brengen van de bezoekers van www.puurvoetbalonline.nl die bedacht werd door vier meiden met het hart op de juiste plaats en die door deze zelf bedachte actie ook nog een voldoende scoren ook. Dus daarom beste bezoekers, het rekeningnummer staat hier onder in het logo vermeldt en daarom beste bezoekers , maak KIKA, de zieke kindertjes en vier meiden van het Noorderpoort College blij met een gulle gift!

logo kika r normal1 r normal