Puurvoetbalonline en Hans Top ontmoeten Toppers uit de sportwereld in VITA NOVA Middelstum.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Enkele weken geleden vond de eerste aflevering van Hans Top ontmoet Toppers uit de Sportwereld plaats bij café Koning in Bedum. Jaco Heijkoop, Hans Top, Jack Suiveer, Appie Niemeijer, Marinus Siekman en Gerrit Koning de gasten.

logopvo

Een hilarische avond werd het en waarbij het lastig was om die avond in woorden goed in beeld te brengen. Daarom is er overleg geweest tussen Puurvoetbalonline en Hans Top om er wat meer structuur in te krijgen. Daar is een duidelijk plan uit voort gekomen en waar we mee op, tournee’ willen gaan.

Een tournee richting cafés of sportkantines om op die manier Puurvoetbalonline en het amateurvoetbal nog dichter bij elkaar te brengen. Verrassende avonden zullen dat worden want wat is er nu mooier dan een avond over de diverse facetten uit voetballand wonderland praten met door ons uitgenodigde gasten. Een avond die ook nog eens toegankelijk is voor de voetbal/sport liefhebber die vervolgens mag meepraten met de gasten aan tafel.

Op vrijdag 1 maart zijn we te gast bij zalencentrum VITA NOVA in Middelstum voor de tweede aflevering van Puurvoetbalonline en Hans Top ontmoeten Toppers uit de sportwereld. Een avond waar ik mij nu al op verheug want als gasten zullen de voorzitter van Middelstum, Tiemen van der Laan, Loppersum-trainer Jaap Danhof en clubicoon Ronnie Medema langskomen. Verder zijn we nog bezig met nog een gast die van buiten de voetbalwereld komt bezig maar daar volgt nog nader bericht over.

Door onze ervaringen in Bedum weten we nu hoelang een aflevering ongeveer moet duren en daarom voor alle belangstellenden, we beginnen in VITA NOVA om 20.00 uur en wat men kan verwachten is een avond waar op soms humoristische wijze actuele zaken uit het amateurvoetbal worden besproken en waarbij er ook een zijsprong naar het betaalde voetbal wordt gemaakt. Dus daarom voetballiefhebbers uit de omgeving van Middelstum voor in je agenda, vrijdag 1 maart 20.00 uur: Puurvoetbalonline en Hans Top ontmoeten Toppers uit de sportwereld in VITA NOVA Middelstum.