Hans Top onmoet Toppers uit de Sportwereld bij cafe Koning in Bedum

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Nadat de eerste aflevering van, Hans Top ontmoet Toppers uit de Sportwereld’ nog aan de eettafel in Hoogkerk tot stand kwam gaan we voor deel twee naar café Koning in Bedum.

1358925431Nhans top

Daar zullen vrijdag 25 januari Albert, Appie’ Niemeijer(assistent-scheidsrechter amateurvoetbal en CVVB-man), sportfanaat Jaco Heijkoop(o, a hoofdsponsor v.v. Harkstede en op dat gebied ook actief bij FC Groningen en Gasterra Flames en Jack Suiveer(bekent als voetballer met een geweldige wedstrijdmentaliteit en ervaring als bestuurslid van Gasterra Flames aanschuiven en misschien nog aangevuld met nog een gast.

Allemaal mannen met een mening over het reilen en zeilen in de voetbalwereld wat natuurlijk rake opmerkingen zal opleveren aangevuld met de nodige hilarische verhalen. Een nieuwe rubriek op Puurvoetbalonline waar ik persoonlijk het nodige van verwacht.

De locatie, café Koning, is gekozen doordat Puurvoetbalonline daar al enkele keren, een rondje Koning’ heeft gedaan en wat uitermate goed bevallen is. De avond begint om 20.00 uur en mochten er voetballiefhebbers zijn die deze tweede aflevering, Hans Top ontmoet Toppers uit de Sportwereld’ willen bijwonen dan is dat uiteraard mogelijk. Want hoeveel te meer zielen hoeveel te meer vreugde is het bekende oud-spreekwoord als ik mij niet vergis.

Dus vrijdag 25 januari aanvang 20.00 uur Café Koning:

Hans Top ontmoet Toppers uit de Sportwereld