KIKA en KWF in 2013 centraal bij Puurvoetbalonline

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

In november 2011 vond bij VIBOA de KIKA dag plaats want de zaterdagclub uit Winsum wilde op die manier graag zijn maatschappelijke betrokkenheid tonen

                                                                  1358318851Nlogopvo     kwf-logo                                                                      logo kika r normal1 r normal

Het werd een actie die in 2012 doorgezet en op www.viboa.nl viel te lezen dat er ondertussen al 6700 euro door VIBOA aan KIKA is overgemaakt. Een mooi bedrag waar het niet bij zal blijven in Winsum. De acties van VIBOA heeft er toe geleid dat ook andere verenigingen KIKA gaan omarmen want bij VVSV’09 staat 2013 in het teken van de stichting KIKA, wat veel geld nodig heeft richting diverse onderzoeken die nodig zijn om te voorkomen dat er nog steeds te veel kinderen aan de zo gevreesde ziekte overlijden.

Puurvoetbalonline ondersteunt alle acties die georganiseerd worden voor KIKA en het KWF voor meer dan 100% en zal dan ook ALTIJD zijn medewerking verlenen om, op wat voor manier dan ook, de acties die georganiseerd worden te promoten. Het jaar 2013 zal privé gezien een hopelijk bijzonder mooi jaar worden maar ook wij, Martine en ik, weten, dat is helaas niet iedereen gegund en daarom willen ook wij met Puurvoetbalonline ook iets doen en dat is het volgende.

In het eerste weekend van september 2013 startten we weer met een nieuw voetbalseizoen. Een seizoen waarin er weer op grote schaal gescoord zal worden in de diverse doelen. Vreugdekreten bij een mooie treffer, een knuffel door een teamgenoot of een vloek bij een tegengoal alles zal weer duizenden keren te zien en te horen zijn. Op dat moment liggen er kinderen en volwassenen in ziekenhuizen of thuis te vechten voor hun leven en valt er weinig te juichen voor hen. Tussen hoop en vrees leven ze en er wordt bijna gesmeekt dat er nog meer doorbraken zouden komen richting diverse onderzoeken om tot een oplossing van de zo gevreesde ziekte te komen. Daar hebben KIKA en het KWF geld voor nodig en daarom lopen ze bijvoorbeeld op 2 februari hard in Bedum tijdens de derde winterloop, daarom organiseerde VIBOA een KIKA-dag en kwamen er nog meer actiedagen uit Winsum en daarom gaat ook VVSV’09 met KIKA aan de slag in 2013.

Puurvoetbalonline gaat echter ook aan de slag met KIKA en KWF want wat zou het mooi zijn als ALLE voetbalverenigingen in Groningen een deel van de entreegelden tijdens hun eerste thuisduel van het seizoen zouden willen storten op een speciaal rekeningnummer. Een rekeningnummer wat nu nog niet bekend is maar waar ik wel een speciale gedachte bij heb, en waar ik na zaterdag 19 januari meer over kan vertellen. KIKA en KWF verdienen deze aandacht absoluut en daarom, meer nieuws volgt!!!