v.v. Warffum heeft technische staf seizoen 2013-2014 rond.

Geschreven door Erik de Graaf v.v. Warffum op . Geplaatst in Prietpraat

v.v. Warffum heeft de technische staf voor het seizoen 2013-2014 rond. De ervaren trainer Kees Mulder uit Stedum komt de club versterken. Samen met de huidige trainer Marnix Bakker en leider Kees Maring hoopt hij de jonge ploeg van v.v. Warffum op een hoger plan te brengen.

1358093031Nvvw 1

In december maakte het bestuur van VV Warffum bekend dat er na twee jaar een eind kwam aan de samenwerking met Marnix Bakker. Niet omdat ze op elkaar waren uitgekeken, maar omdat gezinsuitbreiding en de werktijden van zijn partner een vervolg in de weg stonden.

Door de komst van Kees Mulder is dat probleem opgelost. Mulder en Bakker hebben in goede gesprekken onderlinge afspraken gemaakt om de trainingen en de coaching samen te doen, waardoor er meer individuele aandacht komt voor de jonge, veelbelovende spelersploeg.

Het bestuur van v.v. Warffum is blij met de komst van Mulder en het behoud van Bakker voor de club. Met de nieuwe technische staf hoopt de club op termijn de sprong naar de vierde klasse te maken. Kees Mulder (1957) was eerder trainer bij Poolster, Eems Boys, Stedum, Corenos, Groninger Boys, TEO en Oosterhoek.