De Derde Bedumer Winterloop op 2 februari

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

 Zaterdag 2 februari wordt de derde Bedumer Winterloop gehouden, een sponsorloop ten bate van het KWF. Bakker Hoekstra heeft opnieuw samenwerking gezocht met de Loopgroep Bedum en er wordt een parcours uitgezet van 350 meter in het oude centrum van Bedum.

            logo20klaes20hoekstra 1                           th

Kinderen van groep 3 t/m 8 gaan vanaf 16.00 uur lopen, de oudere jeugd en volwassenen vanaf 17.00 uur. Bij de school/club of bakker zijn sponsorkaarten verkrijgbaar. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen je per rondje gaan sponsoren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. Dit jaar gaat de opbrengst specifiek naar het UMCG Kanker Researchfonds in Groningen. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor mensen die niet hard willen of kunnen lopen maar het goede doel willen ondersteunen. Zij kunnen hun sponsorkaart bij de bakker halen en deze groep loopt om 15.00 uur in hun eigen tempo. Inschrijven is mogelijk vanaf 14.00 uur in de gymzaal aan het Versplein. Wie het startschot gaat geven houden wij nog even geheim!  Deelnemers krijgen na hun prestatieloop een kop snert, drinken, een mandarijn en een waardebon. Deze waardebon kan ingewisseld worden voor een GRATIS  meergranen brood wanneer in de winkel van bakker Hoekstra het sponsorbedrag wordt afgerekend. Dit dient te gebeuren voor zaterdag 16 februari.Wij hopen dat u allen mee gaat doen, iedereen heeft in zijn omgeving of familie wel te maken met het KWF en alleen daarom verdient deze instelling onze brede steun.’s Avonds, vanaf 22.00 uur, wordt er bij Grand Café  Koning een benefiet swingavond georganiseerd. Niemand minder dan de band ”Simpel Zat” treed hier op met aansluitend een DJ tot in de vroege uurtjes.  Deze mensen doen allen belangeloos mee. GRATIS ENTREE ….wel wordt er 2 x  gecollecteerd voor het KWF. Dit mag je echt niet missen!

Reden genoeg denken wij om er een prachtige dag van te maken, Het Bedumer bedrijfsleven en de vele vrijwilligers doen er alles aan om u een mooi feest te bezorgen.

Wij hopen dat u laat zien WAAR EEN KLEIN DORP GROOT IN IS! Dus: Trek je sportschoenen aan en doe allemaal mee !!!!

SkylineBedumLB website2010