René Wollerich nieuwe trainer Omlandia.

Geschreven door Michael Winter op . Geplaatst in Prietpraat

 René Wollerich is de nieuwe hoofdtrainer voor het komend seizoen bij v.v. Omlandia. Naast de A-selectie zal hij ook een juniorenelftal onder zijn hoede nemen. Wollerich is op dit moment jeugdtrainer bij de C-junioren van FC Groningen. 

renewollerich 156991m

Na vijf jaar assistent trainer te zijn geweest bij v.v. Appingedam, werd hij in het seizoen 2002-2003 hoofdtrainer bij deze zondaghoofdklasser. Drie seizoenen later maakte hij de overstap naar CVVB. Na vijf seizoenen verruilde hij CVVB voor HS’88 voor één seizoen en kwam daarna in dienst bij de jeugdopleiding van FC Groningen.  

De 47e jarige Wollerich is in het verleden tevens een zeer verdienstelijke speler geweest  bij v.v. Appingedam.  De oud Damster, die  zijn hele voetbalcarrière bij Appingedam speelde, werd twee jaar achter elkaar kampioen in de Hoofdklasse B van het zondagvoetbal. Omlandia denkt met René Wollerich de juiste persoon in huis te hebben gehaald als opvolger van Casper Goedkoop. Goedkoop zal aan het eind van het seizoen de club verlaten  voor hoofdklasser v.v. Hoogeveen.