Nederlands ampu-voetbalteam zondag te gast in Marum

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Komende zondag, 16 december, vanaf 11:00 uur gaat het nationale ampu-voetbalteam trainen op sportpark van SV Marum te Marum. Het ampu-team is een initiatief van de stichting KorterMaarKrachtig (KMK) en zoekt voetballers met ledemaat amputatie en/of reductie uit de drie Noordelijke provincies.

Newsitems-10882-attachment1 amputeam noordnederalnd groepsfoto

 Het nationale ampu-voetbalteam

 Zaterdag 6 oktober is het team gestart met een presentatie in het Gelredome in Arnhem, zie foto. De spelers gaan nu om de twee weken trainen. Om het team te promoten wordt op verschillende velden in het land getraind. Vanuit het noorden is nog maar één speler actief, vandaar dat de vraag vanuit de stichting kwam of SV Marum mee wilde meewerken aan de naamsbekendheid in Noord Nederland want Marum ligt immers prachtig centraal in het noorden!

Marum was uiteraard bereid om medewerking te verlenen. De derde klasser verwacht een groot mediaspektakel en roept alle leden, vrijwilligers en sponsoren op om deze speciale training bij te wonen! Vanaf 10:00 uur is ontvangst op ons sportpark gepland en is de kantine open. Meer informatie over het ampu-voetbalteam kan men vinden op www.kortermaartkrachtig.com