Futsal Winsum ontvangt vrijdag Zeemacht uit Den Helder

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Futsal Winsum speelt vrijdagavond het thuisduel tegen ZVV Zeemacht uit Den Helder. Na een weekend van bezinning en overdenkingen verder kunnen we stellen dat het Futsal Winsum maar moeilijk afgaat de laatste wedstrijden en het tij zeker gekeerd moet worden om niet al te lang in de gevarenzone te bivakkeren.

images

ZVV Zeemacht maakt tot dusver een goed seizoen door en staat op een tweede plaats met 28 punten uit 10 wedstrijden en heeft een achterstand van twee punten op koploper Veerhuys dat uit 11 wedstrijden 30 punten heeft verzameld.

Dat de Noord –Hollanders vrijdag een geduchte tegenstander voor de thuisploeg zal zijn kan gerust aangenomen worden want de enige verliespartij van Veerhuys was namelijk tegen Zeemacht.

Futsal Winsum zal verder ook nog eens verzwakt aantreden want naast de door werkzaamheden afwezige aanvoerder Rob Medema zal Karim Layeb door een schorsing ontbreken. Positief nieuws is echter dat Rick Schaaphok en Edu de Jonge Rosa zich weer melden bij de groep en dat Romano Corneille zijn eerste looptraining weer heeft hervat. In Winsum hoopt men op een spannend maar vooral sportief duel  want ook in de Ripperdahal geldt: Zonder Respect geen Voetbal !!!