Marc van Meel en VIBOA gaan samen verder

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De afgelopen weken heeft de CVZ van VIBOA een aantal gesprekken gevoerd met Marc van Meel, waarin teruggekeken werd naar de afgelopen periode maar vooral vooruit gekeken werd naar de toekomst.

Viboa 70511a

Verschillende scenario’s zijn besproken, maar VIBOA en Marc van Meel richten zich eerst op dit seizoen. Wel is er afgesproken om ook het komend jaar samen verder te gaan want zowel, Van Meel, stafleden, spelers als CVZ zijn tevreden met elkaar en dat is een prima basis om verder te gaan.

Ook Andre Bolhuis en Gaby Hemsens blijven bij Viboa.

Ook Andre Bolhuis, dit jaar debuterend als assistent trainer, zal volgend jaar de rechterhand van Marc van Meel blijven. Het was een hele omschakeling van speler, naar trainer, maar zijn ervaring als jeugdtrainer en als voetballer, kan hij goed gebruiken bij deze functie.

Ook Gaby Hemsens blijft nog een jaar als keepertrainer aan VIBOA verbonden. In de eerste is Gaby Hemsens een uitstekende keeperstrainer, hij maakt de keepers volgens de CVZ echt beter, maar ook als persoon is hij een waardevolle aanvulling in de technische staf. Een man met veel voetbalervaring en een prima mensenkennis.

VIBOA is dan ook blij dat Andre en Gaby, samen met Marc, de club ook volgend jaar trouw zullen blijven aan de huidige koploper in zaterdag 1E