Tenue presentatie Futsal Marum op vrijdag 23 november

Geschreven door Daniel Dongstra op . Geplaatst in Prietpraat

Vrijdag 23 november is voor Futsal Marum een bijzondere dag, bijna tien jaar na de oprichting wordt afstand gedaan van de vertrouwde groen/zwarte tricots die sinds de eerste wedstrijd om de schouders van de spelers hangen. De nieuwe shirts, geleverd door Nienhuis Sport te Marum, zijn een moderne opvolger van de eerste serie shirts. De kleurstelling is wederom groen-zwart en het logo van hoofdsponsor De Kruisweg prijkt zoals vertrouwd weer op de borst van de Marumers.

x-233-tenuepresentatie

Deze shirts zullen voor het eerst aan het publiek worden gepresenteerd op vrijdag 23 september Futsal Marum 1 speelt dan thuis in de poulefase van de Noordelijke districtsbeker tegen eersteklasser ACV uit Assen. In deze wedstrijd heeft Futsal Marum aan een gelijkspel genoeg om als poulewinnaar door te gaan naar de tweede ronde van KNVB beker. Deze wedstrijd is de eerste in een serie belangrijke wedstrijden tot aan de winterstop. De volgende is ZVF uit, gevolgd door twee thuiswedstrijden tegen directe concurrenten voor de bovenste posities: Workum en De Herauten. Na deze serie heeft Futsal Marum een goed beeld waar het precies staat dit seizoen. Dan zal blijken of het mee kan blijven doen om het kampioenschap in de hoofdklasse of (voorlopig) af moet haken.

Voor de bekerwedstrijd tegen ACV kan Futsal Marum beschikken over een complete en fitte selectie.

Rick Spoelman is terug van ‘oefening’ in Schotland. We verwachten een spectaculaire en attractieve wedstrijd in fantastisch nieuwe groen/zwarte tricots.

Supporters zijn welkom: vrijdag 23 september om 20.00 uur in sporthal De Holten te Marum