Nieuws rond het Regioteam Noord Groningen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Enige weken geleden uitte ik redelijke, forse, of hoe je het ook wilt uitleggen, kritiek op het selectiebeleid van het Regioteam Noord Groningen waar op diverse manieren op werd gereageerd. Via Facebook, email of per telefoon kwamen er reacties binnen en een van de reacties kwam van Rob Tigchelaar die binnen de Stichting Regioteam Noord Groningen als bestuurslid Algemene zaken actief is.

222989 183808495005216 4070202 n

Rob nodigde mij uit voor het duel in Leek waar het Regioteam op woensdag 21 november een duel zal spelen tegen VEV’67 onder 23. Er volgde vervolgens een uitgebreid gesprek met Rob over hoe het in het verleden ging binnen het Regioteam en hoe het in de toekomst volgens Rob, en de overige bestuursleden zou moeten. Prima plannen en die ook absoluut zo klinken deden mij besluiten om op de uitnodiging van het Regioteam in te gaan. Dat wil, en zo heb ik het ook samen met Rob afgesproken, echter niet zeggen dat ik nu opeens een, vriend’ van het Regioteam ben want dat zou namelijk wel heel erg kort door de bocht zijn. De visie van het Regioteam, werken aan een mooi voetbalimago, juich ik toe want dat is  ook de insteek van Puurvoetbalonline.

Door de, kracht’ waarmee alles via de sociale media ,uitvergroot' wordt voelde ik mij wel genoodzaakt dit bericht  op www.puurvoetbalonline.nl te plaatsen omdat er anders misschien vragen en opmerkingen zouden komen die ik nu via dit bericht over het hoe en waarom van mijn aanwezigheid morgenavond in Leek direct heb beantwoord. Verder is er het nieuws dat de selectie voor het duel tegen VEV'67 nog enkele wijzigingen heeft ondergaan want Bedum-speler Arjen Baarda is geblesseerd afgehaakt en waar Wouter Bloem (v.v. Hunsingo) voor in de plaats is gekomen. En verder zijn aan de voorlopige selectie van dertien spelers nog drie spelers toegevoegd om tot een definitieve selectie van zestien spelers te komen. De drie toegevoegde spelers zijn, Chanthony Cecilia en Niek Koolhof (Neptunia)  en Harmen Wienke(SIOS)