Vrijdag 9 november, partytime in de Ripperdahal

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Vrijdag 9 november is het weer, partytime’ in de Ripperdahal in Winsum als Futsal Winsum om 20.15 uur tegen Dynamo Lelystad zal aantreden.

futsal1

Voor het thuisduel tegen Dynamo Lelystad is Futsal Winsum op Romano Corneille na helemaal compleet. Corneille is herstellende van een teenbreuk maar het herstel duurt helaas langer dan men in het kamp van de Winsumers verwacht had. Futsal Winsum is in zijn thuiswedstrijden duidelijk beter op dreef dan in de uitduels waar de punten maar niet gepakt worden. De reden daarvan zijn volgens trainer/coach David Hiariej echter wel aan te wijzen. , We moeten verre reizen maken en dat waren we natuurlijk niet gewend. Daar komt bij dat de Ripperdahal aardig vol zit en wat in de uitwedstrijden helaas vaak toch wat anders is. En verder moeten we ook nog wat aan het niveau wennen want het verschil tussen uit en thuis is nu nog te groot en moeten we ook in de uitwedstrijden dezelfde instelling tonen als thuis.”

De tegenstander van de Winsumers, Dynamo Lelystad, heeft tot nu toe slechts 1 punt weten binnen te slepen in de competitie en kende al veel tegenslagen waarvan het laatste nieuws is dat trainer/coach Eric de Jongh, die ook als speler actief was in Lelystad er mee gestopt is Voor Futsal Winsum dus zaak om het duel tegen Dynamo en de komende uitwedstrijd tegen Annour Amersfoort) winnend af te sluiten zodat men meer afstand kan nemen van de onderste plaatsen en zich meer richting de zogeheten safezone kan spelen.