Vrijdag 9 november: Topvoetbal in Hoogkerk

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Op vrijdag 9 november zal er bij de v.v. Hoogkerk een afsluitingstoernooi plaatsvinden ten behoeve van het einde van de eerste competitieronde van het 7 tegen 7 voetbal. Dit is een competitie waar iedereen  de afgelopen weken van kon smullen op de velden. Waar men in eerste instantie van dacht " wat moeten deze heren nog op het veld" Uiteindelijk kwamen er vele talenten naar boven.

KNVB-BB-CONTENT-35 logo 1

Met hier en daar oud betaald voetballers en bekende (nog actieve) trainers, tot verloren talenten van de afgelopen jaren zowel binnen als buiten het veld. Dit toernooi zal deze avond gaan tussen 8 ploegen (waarvan de namen nog volgen want de organisatie is nog aan het bellen met enkele grote namen.

De eerste wedstrijden beginnen om 19:30 en zullen 20 minuten duren. Dit doen we in een poule vorm en de winnaars van beide poules spelen een finale wedstrijd Na dit geheel zal er in de kantine ene prijsuitreiking zijn waarna het feest kan beginnen met natuurlijk een warme hap en goed gekoelde versnaperingen. Dus als je op vrijdag  9 november niets hebt te doen kom dan zeker langs op het sportpark in HOOGKERK  voor een avondje prachtig voetbal en met als afsluiting een gezellige avond.