Kloosterburen en Willem Pettinga ook na dit seizoen met elkaar verder

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De trainerscaroussel draait weer want de eerste nieuwtjes op het gebied van trainerswisselingen komen al gaat het in dit geval om een contractverlenging.

Kloosterburen1

De voetbalvereniging Kloosterburen maakte deze week namelijk bekend dat Willem Pettinga ook in het seizoen 2013-2014 hoofdtrainer bij de vierde klasser zal zijn. Pettinga zal dan aan zijn zevende seizoen beginnen in Kloosterburen. Een lange periode bevestigd voorzitter Ron Bolt die daar echter een duidelijke verklaring voor heeft. ,,We zijn als bestuur zeer tevreden over onze hoofdtrainer, die duidelijk met de club meedenkt en ook qua inpassen van jonge talentvolle spelers een belangrijke rol vervult bij ons vervult. Vanuit de spelersgroep kwamen er verder ook alleen maar positieve geluiden zodat het voor ons geen probleem was om Willem voor nog een seizoen te contracteren.”

Willem Pettinga zijn commentaar om in te stemmen met het verzoek van Kloosterburen was ook duidelijk. ,,Kloosterburen is een prachtige vereniging waar ik het prima naar mijn zin heb. De wisselwerking met zowel het bestuur als de spelers ervaar ik nog steeds als zeer prettig en ik heb er daarom ook geen enkele moeite mee om er nog minimaal een jaar aan vast te knopen in Kloosterburen."