Jan Spijk voor de derde week koploper in de Jan van Dijken Bokaal.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Jaap Dijkema slaagde er niet in om zijn clubgenoot Jan Spijk van de eerste plaats in het tussenklassement van de Jan van Dijken Bokaal te verdringen.

370601 100002495854537 683308592 n

Jan Spijk

De tegenwoordig als rechtervleugelverdediger opererende Stedumer kwam namelijk maar tot vier punten. Jaap voorspelde vier keer een goede 1, 2 of 3 maar een juiste uitslag zat er niet voor de voetballer die met zijn ploeg werkelijk in de slotseconden met 1-2 van SIOS won. Hierdoor verbetert Jaap zijn score niet en blijft hij dus op een gedeelde vijfde plaats staan.

Ook speler nummer twee die deze week aan de JVDB deelnam, Jeffrey Doornbos, kwam niet in de buurt van de top drie want de aanvaller/middenvelder van Warffum scoorde tien punten bij elkaar en kwam daarmee op een gedeelde vierde plaats met Mattheus Nubé, Rick Schaaphok en Anton Mulder terecht.

1. 14 punten: Jan Spijk(Stedum)

2. 13 punten: Eduard Zuidema (FC LEO)

3. 12 punten: Michel Mast(De Vogels)

4. 10 punten: Mattheus Nube(Eenrum, Anton Mulder (De Heracliden), Rick Schaaphok(VIBOA), Jeffrey Doornbos(v.v. Warffum)

5. 8 punten: Jaap Dijkema(Stedum), Auke van der Velde(Viboa), Niels Bosma(Warffum), Marco Consten(v.v. Haren), Michel Dries(Noordpool)

6. 6 punten: Roel Munting(Corenos), Gert Jan van der Ploeg(FC LEO), Marcel Mulder(Stedum).

7. 5 punten: Marcel Kadijk(FC LEO), Wouter de Vroome(De Fivel), Nico de Vries(Rood Zwart Baflo), Peter Paul Datema(SC Loppersum), Germen Bouwman(VIBOA)

8. 4 punten: Jacco Santing(Stedum), Roelof Bolt( FC LEO)

9. 2 punten: Hessel van der Hoeven(Bedum), Niels van der Weerd(VVK)