Futsal-competitie van start

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Nadat er vorige week de nodige bekerduels op het programma stonden begint vanavond voor veel teams de competitie.

images

Zo speelt Leekster Eagles vanavond zijn eerste thuiswedstrijd in de eredivisie tegen R.K.V.V. Klein Arsenal / Steevens 1uit Helmond. Een beste reis vanuit Helmond naar Leek waar het duel om 20.15 begint.

Enkele kilometers verderop begint ook Futsal Marum weer aan een nieuw seizoen. De Marumers werden zowel met het eerste als het tweede team kampioen en zullen er ongetwijfeld weer een mooi seizoen van willen maken en waar de eerste aanzet al voor is gegeven.

Want in navolging van De Heracliden staat de Stichting Spieren voor Spieren centraal bij Futsal Marum dat op 23 januari 2013 tien jaar bestaat. Futsal Marum besloot dan ook om in navolging van De Heracliden de Stichting Spieren als het goede doel uit te kiezen waar men een grote actie voor op touw wilde zetten.

De eerste acties zijn ondertussen opgestart en de komende weken zal Puurvoetbalonline de nodige aandacht aan de actie van Futsal Marum richting Spieren voor Spieren besteden.

Maar ook voor de Marumers start de competitie vrijdagavond en de eerste tegenstander die voor de eerste selectie naar de ‘Groene Kathedraal’ in Marum komt is S.V. Ens. De wedstrijd van het eerste team begint om 20.00 uur.

Waar Leekster Eagles en Futsal Marum met een thuisduel beginnen staat er voor Futsal Winsum een uitduel op het programma. De ploeg van trainer David Hiariej gaat op bezoek bij FC Marlène 2 en zal in Heerhugowaard aan zijn avontuur in de eerste divisie beginnen.

Een mooi avontuur voor Hiariej en zijn mannen die hopelijk het goede spel tegen Leekster Eagles een mooi vervolg kunnen geven.