Een speciale stelling voor 'kwakzalver' en zijn vriendjes

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Omlandia is de voorbereiding weer begonnen las ik op www.tweenul.nl waarbij ik overigens de conclusie trek dat de vaste reporter van Omlandia op vakantie is gezien het ontbreken van dit persbericht in mijn mailbox.

naamloosMaar daar gaat het niet om want onze grote vriend ‘kwakzalver” is weer terug van zijn vakantie op Rottumerplaat. ‘Kwakzalver” neuzelde nu weer over een ‘teamfoto” die door een van de clubfotografen van Omlandia was gemaakt. ‘Mijnheer’ kon namelijk alleen maar de achterkant zien waarbij het waarschijnlijk niet tot hem doorgedrongen was dat het om een sfeerfoto ging, wat ook voor de andere foto’s geldt die Omlandia naar Twee Nul had gestuurd.

Nu heb ik kwakzalver, en de andere anonieme praatpalen, trouwens nog maar op weinig zinnigs kunnen betrappen wat ik nog niet eens het ergste vind trouwens. Wat ik erger vind dat ze ook nog laf zijn in de meeste gevallen want ze durven geen uitdaging aan te nemen.

Ik nodigde ze namelijk uit om over enkele weken onder hun eigen naam commentaar te geven op de nieuw te starten rubriek op www.puurvoetbalonline.nl, Puurvoetbalforum.

Tot op heden heb ik nog geen mail gezien waarin ‘kwakzalver’ of een van zijn kompanen zich heeft gemeld. Een slechte zaak? Nee. Ik had niet anders verwacht want hoe mooi kan het leven zijn, je verschuilen achter een pseudoniem en vervolgens alles en iedereen bekritiseren. Maar een beetje eigenwijs zijn is mij niet vreemd dus anoniempjes wees sportief en werk straks mee aan een mooie rubriek.

Om dat te bewerkstelligen gaat Puurvoetbalonline nog een stapje verder en heeft een speciale stelling bedacht waar iedereen op mag reageren, maar wel onder zijn eigen naam.

De Stelling:

De huidige economische crisis, en de daaruit voortvloeiende stress van financiële zorgen en het verlies van banen, zorgt ervoor dat de normen en waarden ook bij het amateurvoetbal zowel binnen als buiten de lijnen steeds meer vervagen.