interessante bekerwedstrijden in de regio

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Het bekergeweld begint in het weekend van 18/19 augustus en de KNVB heeft via de bekende nummering bekend wie en wanneer tegen elkaar spelen.

FCLeo                                      csvh

Op zaterdag 18 staan er al een aantal leuke wedstrijden op het programma zoals die in Leens. In Leens zal de thuisploeg namelijk aantreden tegen CSVH dat dit seizoen voor het eerst in de historie in de tweede klasse zal uitkomen. De Hoogkerkers werden vorig seizoen uitgerekend tegen datzelfde FC LEO kampioen door thuis met 5-1 te winnen. FC LEO behaalde helemaal geen punten tegen CSVH dat vorig seizoen in Leens met 3-0 won.

Maar het bekertoernooi zal in eerste instantie door de beide trainers, Johan Wardenier bij CSVH en Jan Jaap Zijlstra als hoofdverantwoordelijke bij FC LEO, gebruikt worden om hun team weer naar het competitie-niveau te brengen. Bij de Leensters zijn een drietal spelers, Gert-Jan van der Ploeg, Cas Valstar en Rob de Vries, naar elders vertrokken en dat zal intern opgelost worden in Leens. In Hoogkerk zijn er een aantal spelers bijgekomen waar zoals gezegd Johan Wardenier een team van mag maken. Een team dat als we de geluiden mogen geloven weleens voor een verrassing in de tweede klasse kan worden. Maar eerst het bekertoernooi dat voor FC LEO en CSVH op zaterdag 18 augustus in Leens begint.