Veranderingen (deel1)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Veranderingen (deel1)

Wat het voetbal betreft is het rustig langs de lijn wat Puurvoetbalonline de tijd en ruimte geeft om alles wat er zich het laatste jaar rond de site heeft afgespeeld eens grondig te ‘evalueren”.

pvo logo 01Kritisch

 Dat gaat niet gemakkelijk worden want natuurlijk zijn er verbeterpunten zoals dat de site gemakkelijker toegankelijker wordt voor reacties onder alles wat op de site geplaatst wordt. Dat vind ik persoonlijk een minpunt en dat moet dan ook verbeterd worden. Verder zal de bekendheid van Puurvoetbalonline groter moeten worden want als je pretendeert dat je dé site bent waar het amateurvoetbal in de provincie Groningen echt tot zijn recht komt moet je dat nog meer uitstralen. Daarom zullen ook alle rubrieken kritisch onder de loep genomen worden wat betreft de ‘houdbaarheidsdatum”, iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vindt. Trekken aan een dood paard moet je niet willen en daarom hebben we min of meer al afscheid genomen van de rubriek ‘De 15 vragen aan”. Talloze pogingen hebben we ondertussen gewaagd om ook onze jeugdige voetballers en voetbalsters in de leeftijd tot 12 jaar bij Puurvoetbalonline te betrekken maar helaas dat is op enkele incidentele bijdrages na een complete mislukking geworden. Gauw achter je laten en vooruit kijken was het advies van Martine die daarmee weer eens het gelijk aan haar zijde had want in iets blijven hangen wat uiteindelijk toch niet lukt, geeft geen energie.

Niet terugkeren

Verder zal er nog een rubriek niet terugkeren en voor wie Puurvoetbalonline een beetje volgt zal het geen verrassing zijn dat Even bellen met …. of op bezoek bij ….. in die vorm niet meer zal terugkeren. Als eerbetoon aan Jan wil ik het niet, maar ik ben ook heel eerlijk, ik kan het ook niet. Onze samenwerking was uniek vind ik nog steeds en dat is iets wat ik voor altijd zal koesteren. Voor deze rubriek zal iets totaal anders voor terugkomen waar, en daar ben ik absoluut van overtuigd, Jan het absoluut mee eens zou zijn en waar ik op dit moment druk mee ben om dat te realiseren.

Sporthuis Winsum/Puurvoetbalonline Keepersbokaal

.Voor de keepers zaten we er aan te denken om alle doelmannen mee te laten doen maar dat is op dit moment nog niet te realiseren of er moeten iemand zijn die een computerprogramma weten waarin dit op een simpele manier bij te houden is. Anders blijft het voorlopig, wat de doelmannen betreft, bij het verspreidingsgebied van de Ommelander Courant.

Jan van Dijken Bokaal

De Jan van Dijken Bokaal begon als een aardigheidje maar werd door de deelnemers, die elf wedstrijden kregen voorgeschoteld waar ze de uitslag van moesten voorspellen, steeds serieuzer opgepakt waardoor het een ‘succesnummer” werd.

Dit zijn voorlopig de eerste wijzigingen wat Puurvoetbalonline betreft waar het echter niet bij zal blijven , want plannen genoeg. Plannen die nu nog niet naar buiten gebracht kunnen worden maar die er hopelijk voor zullen zorgen dat de bijna 200.000 bezoekers die Puurvoetbalonline vanaf 20 december 2009  ‘gescoord” heeft in de toekomst met nog meer voetballiefhebbers uitgebreidt zal worden.