Futsal Marum: Ambitieus op diverse fronten

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Futsal Marum kende een fantastisch jaar met een 1e en 2e team die  kampioen werden. Kampioenschappen die samen met de trouwe aanhang die iedere thuiswedstrijd weer voor een geweldige sfeer zorgden in Sporthal ‘De Holten, dat omgedoopt werd in de Groene Kathedraal als teams van Futsal Marum er zijn thuiswedstrijden speelde.

x-233-598870-313195555440931-1687223701-n

Buiten de geweldige sportieve prestaties is Futsal Marum ook druk bezig met de omlijsting van de club. In de winterstop heeft Futsal Marum met Mave Media en Triple Pro twee nieuwe sponsoren aan de club verbonden. Deze beide sponsoren hebben de afgelopen maanden op de achtergrond heel wat werk verricht, met als resultaat, een prachtige nieuwe website www.futsalmarum.nl Met deze nieuwe website heeft de club weer een stap in de goede richting gezet. Met een professioneel uiterlijk en inhoudelijk goed bijgehouden website is dit een prachtig platform om op de hoogte te blijven van alle ins en outs van de club.

Dat is echter nog niet alles waarmee Futsal Marum naar buiten treed want op 23 januari 2013 bestaat de zaalvoetbalvereniging precies 10 jaar. Reden voor een feestje, waar de Marumers ongetwijfeld wel raad mee weten. Maar naast dat het jubileum groots gevierd zal worden heeft Futsal Marum gemeend ook een grote actie aan het 10-jarig jubileum te moeten koppelen. Vier maanden lang zullen de vijf senioren teams en de A1 van Futsal Marum via diverse acties geld inzamelen voor de Stichting Spieren voor Spieren inzamelen met als grote finale een zaalvoetbaltoernooi die 24 uur in beslag zal nemen. Een actie die op voorhand al veel lof verdiend en dat ook ongetwijfeld ook zal krijgen.

Om alvast wat sfeer te proeven wat betreft een voetbalmarathon was een team van Futsal Marum zaterdagmorgen in alle vroegte ook aanwezig in Uithuizermeeden waar SV De Heracliden de grote finale organiseerde van een jaar lang acties voor hetzelfde doel als waar Futsal Marum zich vanaf juli gaat inzetten namelijk, de Stichting Spieren voor Spieren.

Volop beweging dus rond de bijna 10 jaar jonge vereniging die op diverse manieren laat zien dat het een club is die de komende jaren een mooie toekomst tegemoet gaat.