Puurvoetbalonline en de nacompetitie

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Spanning, verdriet, en dramatiek zullen de komende weken de hoofdmoot zijn tijdens de diverse na-competitieduels die de komende weken gespeeld worden en waar Puurvoetbalonline wat extra aandacht aan schenkt

 1337340377NZaterdag 1 Ezinge 1 12 mei 2012 1

  Zuidhorn nog niet zeker van de vierde klasse 

  Foto: Gino Wiemann. www.wiemann.nl  Zuidhorn

Zuidhorn

Zuidhorn mag zich opmaken voor twee duels tegen v.v. Groningen dat in de vijfde klasse F de tweede periode won. Velen verbaasden zich erover dat Zuidhorn onderin de vierde klasse verbleef en ik moet zeggen, ik was daar een van. Vorig seizoen zag ik Zuidhorn een keer spelen tegen Rood Zwart Baflo en ik moet zeggen een leuke jonge ploeg waar veel voetbal inzat. Maar dan blijkt dat het soms tegenvalt om een klasse hoger te spelen want Zuidhorn bivakkeerde steeds in de lagere regionen van de 4e klasse C. Maar tegen v.v. Groningen mag het proberen om zich in de vierde klasse te handhaven waarbij Zuidhorn op 19 mei met een thuiswedstrijd tegen de Stadjerders begint.

Stedum

Stedum mag het in de nacompetitie opnemen tegen Neptunia uit Delfzijl . De Stedumers begonnen zeer voortvarend aan de competitie  maar een groot aantal blessures en een moeizame verhouding met de halverwege vertrokken trainer Krijno Bos deden de ploeg in een neerwaartse spiraal terecht komen. Lang zag het er zelfs naar uit dat Stedum rechtstreeks zou degraderen maar die schande bleef de ploeg tot nu toe bespaard al zal het tegen Neptunia geen ‘appel-eitje” wedstrijd worden. Stedum begint zaterdag met een thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Delfzijl en zal een week later in de havenplaats aan moeten treden voor  het tweede duel waarvan waarschijnlijk veel zal afhangen of het vierde klasser blijft of dat men een stap terug moet doen.