De nacompetitie verder belicht op Puurvoetbalonline

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

We kunnen ons opmaken voor de nacompetitie want de laatste wedstijden in de reguliere competities zijn gespeeld.

Puurvoetbalonline zet de komende dagen alles op een rijtje wie wat en waar moeten spelen in duels waarbij vreugde, verdriet en dramatiek weer vlakbij elkaar zullen liggen

1omlrou

 

Omlandia is klaar voor nacompetitie

Omlandia

In Ten Boer zullen ze nog weleens terugdenken aan het seizoen opening waarin er maar twee punten uit vijf duels werden behaald. Maar terugkijken heeft geen zin want het gaat om de realiteit en dat betekent dat Omlandia zich via het winnen van de tweede periode heeft weten te plaatsen voor de nacompetitie. Een prima resultaat van de Ten Boersters die in 2012 nog maar een keer een competitieduel verloren..

In de nacompetitie stuit de ploeg van Kasper Goedkoop in eerste instantie op Heerenveense Boys dat in de tweede klasse I de eerste periode wist te winnen. Omlandia gaat op 19 mei eerst op bezoek in Heerenveen en zal op dinsdag 22 mei Heerenveense Boys op bezoek krijgen. Mochten de Ten Boersters uit deze tweestrijd als winnaar naar voren komen dan zal het met de winnaar van de confrontatie tussen Drenthina en Rouveen uit moeten maken wie volgend seizoen in de eerste of tweede klasse te bewonderen zal zijn.

Lycurgus

De Stadjerders zagen tot hun grote schrik dat de laatste strohalm niet gegrepen kon worden en dat het seizoen daardoor nog een vervelend vervolg voor ze krijgt. Lycurgus moet nu namelijk met SC Scheemda uitvechten wie door gaat naar de tweede ronde. Dat wordt nog een stevige klus voor de ploeg van Arnold van der Kooi want SC Scheemda heeft met de broertjes Danny en Robbin Blauw twee spelers in huis die gemakkelijk de weg naar het doel kunnen vinden. De winnaar uit deze onderlinge strijd mag zich vervolgens opmaken voor twee duels tegen de winnaar van Hollandscheveld –Gorecht om te proberen het tweede klasserschap te behouden. De eerste ronde start ook hier op zaterdag 19 mei en waarbij de return enkele dagen later, op dinsdag 22 mei, gespeeld zal worden.