Programma Nacompetitie op Puurvoetbalonline

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en we kunnen ons gaan opmaken voor de nacompetitie.

 1omlrou

  Omlandia in vorm voor de nacompetitie

Puurvoetbalonline heeft voor de voetballiefhebbers even een rondje langs de diverse competities gemaakt zodat iedereen weet waar de komende weken het spektakel los zal barsten.

VIBOA

In de eerste klasse E staat er voor VIBOA eerst een uitduel tegen Go Ahead Kampen op het programma. Mochten de Winsumers in Kampen winnen of gelijkspelen dan zal op zaterdag 2 juni VVA’71 naar Winsum komen voor het tweede duel van VIBOA richting een eventuele plaats in de hoofdklasse. Wordt het een nederlaag dan zal zaterdag 26 mei de wedstrijd VIBOA- VVA’71 gespeeld worden en zijn de Winsumers afhankelijk van het resultaat van het duel VVA’71- Go Ahead Kampen.

PKC

PKC plaatste zich ook voor de nacompetitie en zal zaterdag 19 mei bezoek krijgen van SVDB uit Barneveld. Afhankelijk van het resultaat zal PKC of op zaterdag 26 mei of op 3 juni richting Harderwijk mogen afreizen om het daar tegen VVOG op ter nemen in de strijd om een plaats in de nacompetitie.

VEV’67

In de tweede klasse I won VEV’67 de tweede periode en mag in de eerste ronde van de nacompetitie aantreden tegen Blauw Wit’34

De ploeg van trainer Ron de Boer gaat zaterdag 19 mei op bezoek in Leeuwarden en zal op 22 mei als gastheer fungeren. De winnaar van dit duel zal op 26 mei en 2 juni aantreden tegen de winnaar van de wedstrijd SC Veenwouden- The Knickerbockers wat uiteindelijk een winnaar oplevert die zich of handhaaft of plaatst voor de 1e klasse.

The Knickerbockers

De gedoodverfde kampioen werd TKB geruime tijd genoemd maar met nog een paar duels op het programma was het over met de pret en werd de studentenploeg voorbij gestreefd door Noordscheschut dat ondanks een 2-0 verlies bij Omlandia kampioen werd. Dat betekent dus nacompetitie voor Bert Vos en zijn mannen wat zaterdag begint met een uitduel in en tegen Veenwouden en waarvan de return op dinsdag 22 mei op Zernike gespeeld zal worden. Mocht TKB dit duel winnen dan wacht vervolgens de winnaar uit het tweeluik Blauw Wit’34- VEV”67 als volgende tegenstander