Veel pers en voetballiefhebbers aanwezig bij ZEC-Noordpool

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De paasdagen zorgen weer voor veel vertier in Nederland,en de landen daarom heen. De Paus bedankt ons weer voor ‘die” bloemen, we brunchen ons helemaal suf en we buiken uit bij de autoshows en meubelboulevards.

ergens

 Veel pers bij ZEC-Noordpool

Dikke pret zou je denken maar ik kies voor een andere optie. Een optie waar je als echte voetballiefhebber bij aanwezig moet zijn. Het is de week van de inhaalwedstrijden en daardoor stond ook de wedstrijd ZEC- Noordpool voor dinsdag 10 april op het programma. Een ‘kraker” waar zelfs Real tegen Barca bij in het niet valt. ZEC snapte echter dat er dan geen kip uit de regio kwam kijken in Zanderweer omdat dinsdagavond op grote schaal ingehaald moet worden.Daarom werd, in overleg met Noordpool, besloten de kraker een dag naar voren te halen.

Enige duel 

ZEC-Noordpool is het enige inhaalduel in de regio die op paasmaandag gespeeld wordt wat voor de ultieme voetballiefhebber een geschenk uit de hemel moet zijn. ZEC- Noordpool, een duel uit de 5e klasse E van het zaterdagvoetbal, is een duel waarbij je bij moet zijn want hoewel het de kelder van het amateurvoetbal wordt genoemd, er valt genoeg te beleven en te genieten.

Zo is Geert Jan Zijlstra aan zijn ‘afscheidstournee” bezig voor wat betreft het eerste elftal van Noordpool. Zal Pascal, Pakkie” Koolhof tegen zijn maatjes van Noordpool Futsal 1niet willen verliezen en zal ZEC als team willen stunten tegen buurman Noordpool.

Strijd

Ingrediënten voor een wedstrijd met strijd en beleving wat een bezoek aan Zandeweer rechtvaardigt. Een goed excuus om de boulevards links te laten liggen en het ‘vissie” op Lauwersoog tot later dit jaar te bewaren. Dus dat wordt voor velen even overleggen met het thuisfront, wereldprestaties beloven bij thuiskomst en ‘gewoon” vanmiddag rond 14.15 uur aanwezig zijn bij het topduel op paasmaandag ZEC-Noordpool. Tot vanmiddag voetballiefhebbers.