Eerste tussenstand in Jan van Dijken-bokaal

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Een nieuwe rubriek van www.puurvoetbalonline.nl is de Jan van Dijken-bokaal. Daarin zullen iedere week twee kandidaten elf wedstrijden voorgeschoteld krijgen.

bokaal

In die wedstrijden moeten ze die wedstrijden via het toto-systeem met een 1,2 of 3 aankruizen. Daarnaast moeten ze ook de uitslag voorspellen. Door de uitslag te laten voorspellen proberen we de onderlinge strijd te verhogen om aan het einde van de competitie bijvoorbeeld geen 10 personen aan de leiding te hebben met bijvoorbeeld 10 punten. We hebben nu als voorbeeld drie deelnemers, Marcel Kadijk(FC LEO), Jaap Dijkema ( Stedum) en Mattheus Nubé( Eenrum)

 Van deze drie had Mattheus zeven keer op de ‘toto” en een uitslag, Warffum- Engelbert, goed voorspelt. Daardoor behaalde de Eenrumer in totaal 10 punten. Jaap Dijkema had vijf goed in zijn ‘toto” en voorspelde het duel Noordwolde- De Heracliden goed waardoor de Stedumer op 8 Punten uitkwam. Marcel Kadijk had in zijn ‘toto” vijf goed maar voorspelde geen enkele keer de juiste uitslag wat betekende dat Marcel op 5 punten bleef staan.

Dat betekent dat de eerste tussenstand is:

1: Mattheus Nube (v.v. Eenrum) 10 punten

2: Jaap Dijkema (v.v. Stedum)    8 punten

3: Marcel Kadijk (FC LEO)           5 punten