Nieuwe item Puurvoetbalonline krijgt de naam van Jan van Dijken

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

'Door de ogen van" is een ‘werktitel”, zoals men dat zo mooi zegt, voor een nieuw onderdeel in de rubriek ‘Prietpraat.

bokaal

In de rubriek:’Door de ogen van” laten we voetballers een prognose doen over 11 wedstrijden die in het amateurvoetbal gespeeld worden waarin hun eigen klasse centraal zal staan

Daarin geven ze niet alleen, zoals op het totoformulier een 1,2, of 3 maar moet er ook een uitslag vermeldt worden. De komende weken gebruiken we om deze rubriek goed op poten te zetten zodat we met ingang van het seizoen 2012-2013 echt van start gaan.

Puurvoetbalonline zou Puurvoetbalonline niet zijn als we daar geen klassement van zouden maken. Het systeem moet nog een beetje bijgeschaafd worden maar daar zijn de komende weken voor bedoeld.

De eerste die met de(nog) uitgave meedeed waarin ook de uitslag meetelde was Jort Veenstra van de Heracliden die het alleen nog maar over 3C deed.Jort had drie keer een juiste 1,2 of 3 ingevuld en ook een keer de juiste uitslag voorspelt. Dat leverde hem dus 3 punten + 2 bonuspunten op voor de goede uitslag van Noordwolde-HS’88. Wat de uitslagen betreft gaan we er nog aan sleutelen maar zo gaat het ongeveer worden. Een nieuwe rubriek verdient ook een naam uiteraard en die keuze werd mij op 28 maart 2012 in de schoot geworpen. Zijn naam is al voor altijd aan Puurvoetbalonline verbonden en daar komt dus nog wat bij.

In deze nieuwe rubriek,waarvan ik denk dat het weer een prachtig item zal worden, zal er namelijk met ingang van het seizoen 2012-2013 gestreden worden om de Jan van Dijken-bokaal. Dat laatste staat vast en de rest gaan we aan sleutelen zodat het een item zal wordt waar  langs de lijn veelvuldig over gepraat zal worden