Knap herstel koploper CSVH

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De derde klasse C van het zaterdagvoetbal gaf in het weekend van 17 en 18 maart enkele verrassende uitslagen zoals de 1-5 uitzege van koploper CSVH bij Marum.

1332498290NMiddelstum De Heracliden 17maart2012 1

Zo was daar een duidelijk herstel van koploper CSVH dat na de nederlaag tegen SC Scheemda van een week eerder Marum met 5-1 klop gaf. Trainer Johan Wardenier gaf al aan dat je als ploeg altijd wel tegen een zeperd aanloopt en ging er dan ook vanuit dat het een incident was. Zaterdag speelt de koploper thuis tegen Eems Boys dat de punten hard nodig heeft in de strijd tegen degradatie.

Spelmoment uit de wedstrijd Middelstum-De Heracliden(3-0)

Foto: Jan Lüürsen Middelstum

Naaste belager SC Scheemda gaat op bezoek bij HS,88 dat in het zelfde schuitje zit als Eems Boys en de punten meer dan goed kan gebruiken.Een ander interessant duel is verder De Heracliden- Glimmen. De thuisclub zal zich willen revancheren voor de 3-0 nederlaag bij Middelstum en Glimmen moet winnen in de strijd richting een plaats in de nacompetitie. Dat geldt ook voor FC LEO dat vorige week tegen de toekomstige club van FC LEO-trainer Jaap van der Ploeg, Corenos met 2-0 verloor. Willen de Leensters in de race blijven dan moeten er drie punten behaald worden tegen Noordwolde. Het team van Marinus Siekman sprokkelt de laatste weken redelijk wat punten bijelkaar maar heeft nog niet genoeg ruimte naar de concurrentie om het wordt veilig in de mond te nemen. Dat geldt ook voor Corenos, dat zaterdagmiddag moet aantreden tegen Gorecht dat in een felle strijd verwikkeld is in een strijd om de bovenste plaatsen. Allemaal duels waar nog wat voor de teams te verdienen valt in de derde klasse C waar verder de duels, Opende- Middelstum en SGV- Marum op het programma staan.