Zondag 5E door de ogen van Jeffrey Doornbos( v.v.Warffum)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Met de voetballer van Warffum, Jeffrey Doornbos, zullen we de komende weken de vijfde klasse E bespreken. Een klasse die bovenin bol van de spanning staat en waar de prijzen wel eens op de laatste speeldag verdeeld kunnen worden.

1331746355Njeffrey

Jeffrey Doornbos( inks op de foto) bespreekt voor Puurvoetbalonline 5E- zondag

De vijfde klasse E zondag krijgt een hectisch slot is de conclusie die Warffum-speler Jeffrey Doornbos.’Dat denk ik wel eerlijk gezegd. Bovenin is het erg spannend wat zeker tot de laatste speelronde zal duren.

Jeffrey Doornbos verspeelde met Warffum in de slotseconden van de wedstrijd tegen Kloosterburen twee dure punten door een gelijkspel in en tegen Kloosterburen en zag FVV, Eenrum en Blauw Geel wel winnen. Daardoor was het geen goed weekend voor Warffum wist Jeffrey. We hebben inderdaad slechte zaken gedaan en zijn even teruggeslagen wat dat betreft. Het seizoen is nog lang dus kan nog van alles gebeuren. Met de jonge voetballer kijken we ook even vooruit richting zondag als Warffum vrij is. Jeffrey even een voorspelling richting komend weekend, wat denk jij van:

Eenrum- Tynaarlo: Voor ons zou een stunt van Tynaarlo geweldig zijn maar ik ga voor drie punten voor Eenrum.

Usquert- Engelbert: Dat wordt een overwinning voor Engelbert. Ze hebbenwel van FVV verloren maar tegen Usquert behalen ze een simpele zege.

FVV-SVZ: Een lastige want SVZ won zondag met 3-0 van Blauw Geel’15 en is goed in vorm geloof ik. Toch geef ik het voordeel aan FVV, dus drie punten voor de thuisclub.

Froombosch- Woltersum: Een overwinning voor Froombosch.

Blauw Geel’15- Kloosterburen: Dat wordt een gelijkspel verwacht ik. Als Blauw Geel wat wil moet de ploeg winnen. Kloosterburen is een ploeg die lastig te bespelen is dus een gelijkspel in Groningen.

Kwiek- Westerbroek: Dat wordt een overwinning voor Kwiek, geen twijfel mogelijk.

Jeffrey bedankt en volgende week weer een analyse van 5C: Prima!