Forward in zware bekerpoule

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Nog vier weken en dan barst het bekergeweld weer los in het amateurvoetbal. Voor veel clubs zal dat door de late scholvakanties in het Noorden met incomplete selecties gebeuren zodat de doelstellingen dan ook moeilik te bepalen zijn voor de trainers

 

Nog vier weken en dan barst het bekergeweld weer los in het amateurvoetbal. Voor veel clubs zal dat door de late scholvakanties in het Noorden met incomplete selecties gebeuren zodat de doelstellingen dan ook moeilijk te bepalen zijn voor de trainers.

 forward                       vvroden                           Gieten                      vkw

Een van de verenigingen die dat zeer moeilijk zal in kunnen schatten is Forward. De studentenvereniging degradeerde vorig seizoen naar derde klasse en zal ongetwijfeld graag terug willen keren naar de tweede klasse. De ploeg zal echter de nodige spelers missen als het op zondag 21 augustus op bezoek gaat bij de voetbalvereniging Roden waar oud- Heraclidentrainer Heiko van den Berg dit seizoen als trainer actief zal zijn. De studenten krijgen met tweede klasser Roden direct een stevige tegenstander voor de kiezen die doordeweeks gevolgd wordt door een andere tweede klasser VKW uit Westerbork. De Drenten werden in het achter ons liggend seizoen kampioen in de derde klasse en keren na een jaar afwezigheid terug in de tweede klasse.

Een lastige tegenstander dus voor Forward dat als derde tegenstander vierde klasser Gieten op bezoek krijgt. De conclusie is dan ook gerechtvaardigd dat Forward het niet heeft getroffen in de bekerpoule.