Veel tegenstand in bekerpoule voor TEO

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Nog ruim vijf weken en het bekergeweld barst weer los voor de diverse amateurclubs. Op 20 augustus zal het balletje weer gaan rollen in de strijd om de KNVB-beker.

Nog ruim vijf weken en het bekergeweld barst weer los voor de diverse amateurclubs. Op 20 augustus zal het balletje weer gaan rollen in de strijd om de KNVB-beker.

TEO                    hs88                           BSVV                                     Amicitia_VMC_21259a

 

Een bekertoernooi dat door veel verenigingen, als het om de poulewedstrijden gaat, als een drietal oefenwedstrijden wordt gezien en wat ook zal gelden voor het trainersduo Gerben van der Hoek en Henk Majoor. Het trainersduo dat TEO weer terugbracht in de vierde klasse zag dat er twee derdeklassers en een vijfde klasser uit de ‘Toverbol” van de KNVB waren gekomen. HS’88, BSVV en Amicitia VMC zijn de ploegen waar Ten Post en Omstreken mee te maken krijgt. Als eerste opponent treft TEO derde klasser HS,88 dat op de valreep opzoek kon naar een nieuwe oefenmeester toen René Wollerich als jeugdtrainer naar FC Groningen vertrok. Nadat de Hoogezandsters langs zijn geweest mag TEO op woensdag 24 juli naar BSVV uit Bovensmilde. Op papier klinkt het ver maar volgens routeplanner moet het in vierendertig minuten te doen zijn dus dat valt mee. Als er om 19.00 afgetrapt wordt op sportpark Bovensmilde en je een beetje voorbereiding wilt maken moet je  om kwart over zes in Bovensmilde

zijn dus kun je om twintig voor zes vertrekken uit Ten Post. Ik denk dat Majoor en van der Hoek wel zo slim zijn om dat niet te doen want dan gaat het, gezien de drukte rond de stad Groningen niet helemaal goed komen met de warming-up denk ik.

Na het uitduel in Drenthe komt er zaterdag 27 augustus een ploeg uit de stad Groningen op bezoek in Ten Post. Amicitia VMC zal de derde tegenstander zijn die in het bekertoernooi zijn opwachting komt maken. De vijfde klasser heeft een team dat bestaat uit al wat oudere ervaren voetballer die daardoor weleens een lastige tegenstander kunnen zijn voor TEO. De eindconclusie is denk ik gerechtvaardigd dat TEO drie prima tegenstanders heeft in aanloop naar het hernieuwd optreden in de vierde klasse.