Geen aansprekende tegenstanders voor CSVH in bekertoernooi

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Nog ruim vijf weken en het bekergeweld barst weer los voor de diverse amateurclubs. Op 20 augustus zal het balletje weer gaan rollen in de strijd om de KNVB-beker.

Nog ruim vijf weken en het bekergeweld barst weer los voor de diverse amateurclubs. Op 20 augustus zal het balletje weer gaan rollen in de strijd om de KNVB-beker.

 csvh                          OKVC                               vako                          fitboys

Een bekertoernooi dat door veel verenigingen, als het om de poulewedstrijden gaat, als een drietal oefenwedstrijden wordt gezien. Voor CSVH-trainer zal die redenering vast niet opgaan want die zal gezien de krachtverhouding in de poule duidelijk kansen zien om de volgende ronde te bereiken. Om dat doel te bereiken zal CSVH op zaterdag 20 augustus als eerste tegenstander OKVC treffen in Oldehove. De ploeg van trainer Wiebe van der Beek degradeerde vorig seizoen uit de derde klasse en mag voor een CSVH in goeden doen geen probleem zijn hoewel topscoorder Johan Honebeek, goed voor 23 goals in het achter ons liggend seizoen, vertrokken is richting zondag vierde klasser Hoogkerk. Na de wedstrijd in Oldehove komt op 24 augustus vijfde klasser VAKO uit Vries op bezoek. Op dit doordeweekse duel komen waarschijnlijk geen honderden toeschouwers op af zodat de poulewedstrijden qua belangstelling wat kleurloos zullen verlopen. Want de zaterdag voordat de laatste week van de schoolvakantie ingaat, mag CSVH in Beilen aantreden tegen Fit Boys  dat uitkomt in de derde klasse D van het zaterdagvoetbal. Fit Boys qua sterkte een mooie opponent voor CSVH in opmaat naar een hernieuwde poging om te proberen de tweede klasse te bereiken. Maar eerst de poulewedstrijden waarin de Hoogkerkers zeker niet kansloos zijn om de volgende ronde te bereiken