Valt zondag de voorbeslissing in 5E?

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Valt zondag de voorbeslissing in 5E?

 

 Valt zondag de voorbeslissing in 5E of krijgen we eredivisieachtige taferelen tot aan de laatste speelronde.

Valt zondag de voorbeslissing in 5E of krijgen we eredivisieachtige taferelen tot aan de laatste speelronde.

 

 Harkstede_8894a       WEDSTRIJD VAN DE WEEK                                   vvk1

 

Dat is de grote vraag wat het topduel in deze klasse tussen Harkstede en VVK betreft. De Stadjerders gaan aan kop met 45 punten uit 20 wedstrijden terwijl Harkstede dezelfde hoeveelheid punten heeft uit 21 duels. De nummer twee moet winnen want er wachten namelijk na dit duel nog twee loeizware wedstrijden namelijk het uitduel tegen Kloosterburen en de derby tegen Engelbert. Kloosterburen heeft op dit moment de problemen van een smalle selectie maar de equipe van Willem Pettinga zal alles uit de kast halen om de nacompetitie te bereiken en de wedstrijd Harkstede- Engelbert is er een in de ‘buitencategorie” want dat zijn duels die geen enkele voetballer wil verliezen. VVK moet nog drie duels spelen tegen SVMH, Froombosch en Groen Geel wat ook niet de gemakkelijkste tegenstanders zijn.

Maar zondag eerst Harkstede- VVK en mocht de ploeg van Glenn Muskiet met een goed resultaat uit Harkstede vertrekken dan tip ik toch VVK als de aanstaande kampioen.

Wat de nacompetitie betreft kan er nog van alles gebeuren want in de tweede periode zijn er nog vier kanshebbers en als Eenrum blijft spelen zoals ze tegen Groen Geel en Westerbroek hebben gedaan kan zelf die ploeg nog voor een verrassing zorgen. Maar in alle realiteit zal het tussen Froombosch, SVMH en VVK of Harkstede gaan waarvan laatstgenoemde al een periodetitel op zak heeft.

Kortom spanning tot het einde van de competitie in de knotsgekke vijfde klasse E van het zondagvoetbal