Trainerscarrousel deel 11

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De Trainerscaroussel komt nu we richting de feestdagen gaan aardig op gang wat betreft het aantal clubs dat op zoek moet/ wil naar een nieuwe trainer.

De Trainerscaroussel komt nu we richting de feestdagen gaan aardig op gang wat betreft het aantal clubs dat op zoek moet/ wil naar een nieuwe trainer.

Trainer_Rob_Brouwer_Sios_Sauwerd

Trainer Rob Brouwer ook volgend seizoen bij SIOS

Maar er zijn ook genoeg Clubs en trainers die de samenwerking voor nog minimaal een jaar voortzetten. Een van die verenigingen is SIOS uit Sauwerd waar trainer Rob Brouwer het uitstekend naar zijn zin heeft en zijn contract dan ook met een jaar verlengde. De Sauwerders staan op dit moment op een negende plaats in de competitie en werden door velen voor aanvang van de competitie als een outsider gezien als het ging om een van de bovenste plaatsen in de vierde klasse C. Maar voorlopig dus een plaats in de middenmoot waar uiteraard nog verandering in kan komen. Want de contractverlenging moet ook in die lijn gezien worden want de ondere andere bij Eenrum en Stedum als hoofdtrainer actief geweest zijnde Rob Brouwer ziet duidelijk perspectief in SIOS wat de toekomst betreft. SIOS is helaas geen vereniging die uit een groot arsenaal aan spelers kan plukken maar als alles fit is en de neuzen allemaal een beetje dezelfde kant opstaan dan kan de ploeg aardig voetballen vertelde Rob toen ik enkele maanden geleden bij de wedstrijd SIOS-FC LEO aanwezig was. De Leensters waren opdat moment uitstekend in vorm en ik verwachtte dan ook een moeilijke wedstrijd voor de thuisploeg en was dan ook zeer verbaasd toen Rob bijna het tegenovergestelde beweerde. De oefenmeester die voor de wedstrijd zelf ook graag een balletje trapt met de reserve, s of keeper was zeer stellig in zijn mening en verwachtte een overwinning voor zijn team  en ik wachtte dan ook vol verwachting af wat de wedstrijd ons zou brengen

Persoonlijk tipte ik FC LEO als de winnaar van dit duel al moet ik er direct bijzeggen dat als er twee clubs uit het verspreidingsgebied van de Ommelander Courant tegen elkaar spelen het mij niet uitmaakt wie er wint omdat de ontvangst bij al deze verenigingen iedere keer zeer hartelijk te noemen is. Maar Rob kreeg het gelijk aan zijn zijde en SIOS wist het duel dan ook met 2-1 te winnen. Na afloop liepen we samen het veld af en toen vroeg hij opeens welke groot voetballer er binnenkort 50 jaar zou worden. Ik kon hem melden dat het om Diego Maradona ging en ik zag aan zijn gezicht dat hij het mooi vond dat ik dat wist. s,Avonds kreeg ik een mail met een link naar filmpjes waarin Maradona te zien was in de glorietijd van zijn carrière met mooie muziek eronder. Afzender…..Rob Brouwer. Alleen daarom vind ik het al leuk dat hij in het verspreidingsgebied van de Ommelander Courant als trainer actief blijft.