Trainerscarrousel deel8

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De Trainerscaroussel begint langzamerhand op gang te komen zodat er al enkele clubs zijn die op zoek kunnen naar een nieuwe trainer.

 


 

De Trainerscaroussel begint langzamerhand op gang te komen zodat er al enkele clubs zijn die op zoek kunnen naar een nieuwe trainer.

noordwoldelogo

Na dit weekend kunnen er weer twee verenigingen aan dit lijstje toegevoegd kan worden waarvan de voetbalvereniging Noordwolde er een van is. Trainer Jan Potma zal de derde klasser na twee seizoenen verlaten wat door Noordwolde wordt betreurd wat ik mij heel goed kan voorstellen. Jan Potma is namelijk een trainer die de jeugd een kans durft te geven en met een kans bedoel ik ook een kans. Het zijn geen invalbeurten die korter duren dan de voorafgaande warming up maar beslaan vaak een groot gedeelte van de wedstrijd. Dat was dan ook de reden dat Noordwolde het jammer vind dat de oefenmeester vertrekt bij en dus op zoek moet naar een nieuwe oefenmeester die zo viel in het persbericht te lezen op de zelfde voet zal moeten doorgaan als Jam Potma. Ben trouwens wel benieuwd waar Jan naar toe vertrekt wat ongetwijfeld de komende weken bekend zal worden.

 appingedam

Een van de clubs die verder opzoek moet naar een nieuwe trainer is de voetbalvereniging Appingedam. Henk Buikema heeft namelijk aangegeven dat hij het voor gezien houdt bij de ‘Damsters” en na dit seizoen zal vertrekken. Zo blijft ook Appingedam zoekende naar een beetje continuïteit qua trainer voor de hoofdmacht van de zondagtak want de laatste jaren was het een komen en gaan van spelers. Maar de eerste klasser zal er ongetwijfeld in slagen om een gerenommeerde oefenmeester te vinden om te proberen om in de toekomst weer een rol van betekenis te kunnen spelen in de, minimaal, eerste klasse. Henk Buikema zal waarschijnlijk weinig moeite hebben om een club te vinden want zijn naam zoemt aardig rond in het ‘wereldje” en waar de komende weken vast wel meer over te melden zal zijn.