Trainerscarrousel (deel 2)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De Trainerscaroussel begint alweer op gang te komen en de eerste clubs zijn al bekend die op zoek kunnen naar een nieuwe trainer.

 

De Trainerscaroussel begint alweer op gang te komen en de eerste clubs zijn al bekend die op zoek kunnen naar een nieuwe trainer. We zullen daar in de rubriek Prietpraat uitgebreid aandacht aan besteden als we horen of lezen dat er trainers vertrekken naar andere clubs, of in sommige gevallen, een ‘sabbatical year” houden.

EemsBoys1

 Gerard Zeeman

Ook trainer Gerard Zeeman is toe aan een nieuwe uitdaging en vertrekt aan het einde van het seizoen bij Eems Boys. Gerard gaf enkele weken in de rubriek ‘In de Dug Out met….” al aan dat hij een periode van drie seizoenen wel een mooie periode vind waardoor tweede klasser Eems Boys dus op zoek moet naar een nieuwe oefenmeester.

pelikanen_17812a

Jan Medema

Dat zelfde geldt voor de Pelikanen waar trainer Jan Medema het bestuur te kennen heeft gegeven dat hij er aan het einde van het seizoen er mee stopt. Jan trof ik aan het begin van het seizoen in Ezinge tijdens de wedstrijd Ezinge- de Pelikanen en toen liet hij al een beetje doorschemeren dat hij het seizoen 2011-2012 als een ‘sabbatical year” zag al moet dat ook niet helemaal letterlijk genomen worden. Want samen met Gerard Zeeman runt hij ook voetbalschool Eemsmond waar hij het op de zondag redelijk druk mee heeft. Maar zoals het er nu naar uitziet het komende seizoen even geen club voor Jan Medema maar het is de voetbalwereld en daarin weet je het maar nooit…..