vv Eenrum zoekt hoofdtrainer

Geschreven door Jannes de Vries op . Geplaatst in Prietpraat

De voetbalvereniging Eenrum is een bloeiende vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Onze vereniging telt momenteel 3 seniorenteams (heren), een 35+ seniorenteam en 2 damesteams (Eenrum Kloosterburen Combinatie), en een jeugdafdeling met 9 teams waarbij ons 1e elftal komt uit in de 5e klasse (zondag) van de KNVB. Voor het seizoen 2017/2018 zijn wij op zoek naar eenAmbitieuze en Enthousiaste Hoofdtrainer

voor de senioren. De trainingen zijn op de dinsdag- en donderdagavond. Daarnaast behoort tot het takenpakket de coaching van het 1e elftal.

Wij hebben ons domicilie op het schitterend gesitueerde sportpark in Eenrum. Wij streven er naar dat het sportpark zowel voor spelers als bezoekers een gezellige locatie is om te vertoeven.

Voor meer informatie www.vveenrum.nl. Je kunt je belangstelling kenbaar maken door een email te sturen met daarin je motivatie en CV naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Graag reageren vòòr  1 januari 2017.