Jan Mulder en Auke Doornbosch langer bij SV Marum

Geschreven door Reint van Veen op . Geplaatst in Prietpraat

De huidige hoofdtrainers van onze hoofdmachten bij de Dames en Heren zijn een contractverlenging aangegaan voor volgend seizoen. “Ons heren 1 presteert naar behoren en Jan heeft een goede aansluiting gevonden met het team en onze club. Je ziet progressie in het elftal. Dames 1 heeft tot op heden alles gewonnen en doet het dus uitstekend. Auke heeft een prima match met de dames. We zijn blij met de contractverlengingen,” aldus voorzitter Simon Neef.

Traditiegetrouw vinden tussen Sinterklaas en Kerst de evaluatiegesprekken plaats. Met Jan Mulder’s aanstelling begin dit seizoen sprak de SV wederom haar ambities uit om door te groeien naar tweede klasse niveau. Jan Mulder: “Ik trof een jonge, gretige groep aan. Kenmerk is dan ook dat in de wedstrijden uitschieters zijn naar boven en naar beneden. We zoeken dan ook naar meer stabiliteit zodat we voorkomen door de ondergrens te schieten. De resultaten van de afgelopen 5 wedstrijden laat zien dat we daarin op de goede weg zijn. Ik zie er naar uit de groep verder te brengen. Ik heb het goed naar de zin bij deze club.” Volgens André Boezerooij, binnen het bestuur verantwoordelijk voor de technische zaken, verliep de evaluatie aan beide kanten dan ook positief. “De club wil graag verder met Jan en het is mooi dat dit gevoel aan beide kanten speelt.”

 Bij de damestak niet anders. Klinkende cijfers en dus blijde gezichten bij de speelsters en trainer. “Het goede gevoel dat ik vooraf had bij deze club is bevestigd. De dames trainen fanatiek, ik kan qua spelopvatting hen goed raken,” aldus Auke Doornbosch. Jozé Neef, bestuurslid damesafdeling, straalt. “We hebben ons best gedaan Auke binnen te halen en dan is het mooi dat het gelijk klikt. De klik is erg belangrijk bij de dames. Zowel Auke als de club wil graag verder.”