Vacature hoofdtrainer s.v. de Heracliden

Geschreven door Koos Sikkema op . Geplaatst in Prietpraat

De voetbalvereniging s.v. de Heracliden is de bloeiende voetbalclub uit Uithuizermeeden die uitkomt in de 4e klasse. De club heeft een rijke historie in het zaterdagamateurvoetbal en heeft een sterke, eigen identiteit. s.v. de Heracliden is opgericht op 1 september 1934. De vereniging telt 360 leden. Voor de 1e selectie zijn we voor het seizoen 2017-2018 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

De functie:
Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige hoofdtrainer die zich ervoor inzet om uit de 1e selectie maximale prestaties te halen met ‘eigen’ jongens, zowel op teamniveau als op individueel niveau. Je laat het team als de individuele spelers beter voetballen. Je werkt op een positieve manier om spelers zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden. Het inspireren en stimuleren van de gehele selectie om voortdurend te verbeteren is een belangrijk onderdeel van de functie. Verder ben je eindverantwoordelijk voor de wedstrijdtactiek, opstellingen en uiteindelijk ook de resultaten die je met het elftal behaalt. Tevens ben je mede verantwoordelijk voor het samenstellen van de 1e selectie. Het uitdragen van de kernwaarden van s.v. de Heracliden behoort tot de functie. De trainer heeft een belangrijke rol in de doorstroming van de jeugd naar de 1e selectie. Tevens heeft hij hierdoor wekelijks een goede afstemming met de 2e selectie.

Jouw profiel:
Als trainer beschik je over een goede en heldere voetbalvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op het team en de individuele spelers. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden om je visie over te brengen zowel intern als extern. Je bent voor s.v. de Heracliden een goed uithangbord naar de externe partijen; respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging en bent bovengemiddeld geïnteresseerd in het jeugdvoetbal. Verder beschik je over adequate leidinggevende capaciteiten om het volledige potentieel uit de technische staf te halen en kun je zowel in, als boven de groep de groep staan. Is het coachen op jou lijf geschreven. Natuurlijk, als eindverantwoordelijke voor s.v. de Heracliden 1, ben je ook resultaatgericht. Je hebt het vermogen om je gedrag aan te passen indien de situatie verandert. Bij voorkeur heb je reeds ervaring in het hoofdtrainerschap bij een voetbalvereniging. Tenslotte, ben je gewoon een echt voetbaldier in de goede zin van het woord.

Je sollicitatie met bijbehorende cv kunt u vóór dinsdag 20 december sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De gesprekken zullen plaatsvinden in week 01 en  02   2017..