Persbericht SV Bedum: René Wollerich en Dick Visser vertrekken aan het einde van het seizoen bij SV Bedum

Geschreven door Edwin van Zanten op . Geplaatst in Prietpraat

Deze week is in overleg met  betrokken partijen besloten het contract met de hoofdtrainer van zaterdag 1 van SV Bedum, René Wollerich, niet te verlengen. René Wollerich is bezig met zijn 3e seizoen als hoofdtrainer, dit seizoen in de 2e klasse.
Profielfoto van SV Bedum
Ook assistent-trainer Hans Setz heeft aangegeven de club na dit seizoen te verlaten. Hans is 12 jaar actief geweest binnen de club, eerst als speler van de selectie, in de afgelopen jaren als  assistent–trainer van zaterdag 1. Hij gaat in de komende tijd meer tijd besteden aan zijn gezin en werk. Met betrekking tot de hoofdtrainersfunctie zal het bestuur zo spoedig mogelijk een vacature openstellen.
Ook het contract van hoofdtrainer Dick Visser van zondag 1  zal niet worden verlengd. Dick Visser is inmiddels bezig met zijn 4e seizoen als hoofdtrainer bij SV Bedum. SV Bedum zondag 1 speelt in de 5e klasse. In een lastige periode voor het zondagvoetbal heeft Dick zijn werkzaamheden voor de club altijd naar vermogen uitgevoerd. Over de toekomst van het prestatievoetbal op zondag gaat het bestuur zich bezinnen.