Uniek gesigneerd EK-scheidsrechters shirt Björn Kuipers voor gehandicaptensport in veiling

Geschreven door Marcel Bellinga. op . Geplaatst in Prietpraat

In het kader van de acties voor Fonds Gehandicaptensport heeft de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken een uniek door Björn Kuipers tijdens het EK gedragen en nu gesigneerd scheidsrechtershirt te koop. De hoogste bieder gaat er met dit collectorsitem vandoor. Ook een set gesigneerde gele en rode kaarten van Kuipers, een officieel EK-trainingsjack en verschillende nieuwe scheidsrechtersshirts uit de Champions leaguelijn van Adidas zijn nu via een online veiling te koop. De volledige opbrengst gaat naar de gehandicaptensport.


image 2016 11 04
De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken is van mening dat iedereen moet kunnen sporten, ongeacht of je een handicap hebt of niet. Onder de noemer Niemand buitenspel voert de vereniging het hele jaar al actie voor Fonds Gehandicaptensport. Via een SMS-actie, een afdracht van 2 euro per verkochte kledinglijn, inzet tijdens de collecteweek en acties rondom het door de Groninger scheidsrechters georganiseerde NK veldvoetbal voor scheidsrechtersverenigingen is inmiddels ruim 2600 euro ingezameld.

De volledige opbrengst van de 'online veiling' van het shirt + jack van Björn Kuipers en de door collega-scheidsrechter Jochem Kamphuis beschikbaar gestelde Adidas scheidsrechtersshirts gaat naar Fonds Gehandicaptensport. Via de site van de vereniging zijn alle artikelen te zien en kan er worden geboden: http://www.covsgroningen.nl/?p=9566.