Lastig uitduel v v Stedum

Geschreven door Jaap Dijkema op . Geplaatst in Prietpraat

Na een prachtige zege op de voormalige koploper de Oosterparkers(3-2) hebben de Stedumers afgelopen zaterdag laten zien dat het helemaal terug is in de strijd om de bovenste regionen. Hopelijk kan de ploeg van Stedum trainer Wim Nubé hier een goed vervolg aan geven door ook de lastige uitwedstrijd tegen WVV winnend af te sluiten.

   door Jaap Dijkema

Stedum wist vorige week in de slotfase te winnen van de voormalige koploper de Oosterparkers. In een leuke aantrekkelijke wedstrijd creëerden beide ploegen volop kansen en mogelijkheden, waar Stedum uiteindelijk beter mee omging dan de Stadjers. De ingevallen Santing was met een mooie knal verantwoordelijk voor de winnende treffer (3-2).
WVV uit Winschoten is na een moeizaam begin wat beter begonnen aan de competitie. Van de laatste drie wedstrijden wisten de Rood- Zwarten er twee te winnen en speelden het vorige week in Zandeweer met 2-2 gelijk tegen ZEC.
In de laatste ontmoetingen in Winschoten hebben de Stedumers het behoorlijk lastig gehad. De laatste twee ontmoetingen waren beiden zeer doelpuntrijk, maar werden helaas beiden verloren (5-3 en 6-4). De laatste keer dat Stedum in Winchoten de drie punten mee naar Stedum nam was in het seizoen 2010-2011. Stedum dat toen onder leiding stond van Rob Brouwer wist in dat seizoen met 0-2 te winnen dankzij doelpunten van Andries de Vries en Jaap Dijkema.
Uiteraard zullen de Stedumers er alles aan doen om de wedstrijd winnend af te sluiten en hiermee de goede serie voort te zetten. Doordat in Uithuizen de wedstrijd UFC Noordpool tegen Westerlee op het programma staat kunnen de Stedumers zaterdagmiddag zeer goede zaken doen! De wedstrijd in Winschoten tegen WVV begint om 14:30 uur en staat onder leiding van Dhr. D. Hofman 


Na een prachtige zege op de voormalige koploper de Oosterparkers(3-2) hebben de Stedumers afgelopen zaterdag laten zien dat het helemaal terug is in de strijd om de bovenste regionen. Hopelijk kan de ploeg van Stedum trainer Wim Nubé hier een goed vervolg aan geven door ook de lastige uitwedstrijd tegen WVV winnend af te sluiten.

Stedum wist vorige week in de slotfase te winnen van de voormalige koploper de Oosterparkers. In een leuke aantrekkelijke wedstrijd creëerden beide ploegen volop kansen en mogelijkheden, waar Stedum uiteindelijk beter mee omging dan de Stadjers. De ingevallen Santing was met een mooie knal verantwoordelijk voor de winnende treffer (3-2).  WVV uit Winschoten is na een moeizaam begin wat beter begonnen aan de competitie. Van de laatste drie wedstrijden wisten de Rood- Zwarten er twee te winnen en speelden het vorige week in Zandeweer met 2-2 gelijk tegen ZEC.

In de laatste ontmoetingen in Winschoten hebben de Stedumers het behoorlijk lastig gehad. De laatste twee ontmoetingen waren beiden zeer doelpuntrijk, maar helaas werden beiden verloren (5-3 en 6-4). De laatste keer dat Stedum in Winschoten de drie punten mee naar Stedum nam was in het seizoen 2010-2011. Stedum, dat toen onder leiding stond van Rob Brouwer, wist in dat seizoen met 0-2 te winnen dankzij doelpunten van Andries de Vries en Jaap Dijkema. Uiteraard zullen de Stedumers er alles aan doen om de wedstrijd winnend af te sluiten en hiermee de goede serie voort te zetten. Doordat in Uithuizen de wedstrijd UFC Noordpool tegen Westerlee op het programma staat kunnen de Stedumers zaterdagmiddag zeer goede zaken doen!  De wedstrijd in Winschoten tegen WVV begint om 14:30 uur en staat onder leiding van Dhr. D. Hofman 

Beantwoorden

Allen beantwoorden

Doorsturen