Want niet geschoten ? Altijd mis...

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Gisteravond in het JenS-Stadion van FC Emmen was daar de ‘noodkreet’ van Eenrum-trainer Ronald Bouwman. De vijfdeklasser zou zondag 14augustus tegen Usquert oefenen maar in Usquert kwam men er vrijdag achter dat het geen elftal in het veld kon krijgen. Dat zorgde dus voor de noodkreet of Puurvoetbalonline een oproep voor een vervangende opponent. Aangezien ik laat terug was uit Emmen besloot ik om de ‘noodkreet’ vanmorgen rond 06.00 uur te plaatsen.


logo
Ik had zelf iets van dit kan weleens een lastig verhaal worden maar het aantal hits op de oproep zorgde dat ik op een gegeven toch positief gestemd was dat Eenrum een oefentegenstander zou vinden. Een gevoel dat rond 13.00 uur bevestigd werd toen ik het bericht van Ronald Bouwman kreeg dat Eenrum morgen, zondag 14 augustus gaat oefenen tegen vv Winsum-zondag. Een leuk potje met als saillant detail dat het duel als een eerste derby tussen beide teams mag worden gezien.

Ik moet zeggen dat ik toch wel een beetje trots ben dat er twee teams blij waren met de inbreng van Puurvoetbalonline. Twee teams die door de medewerking van de site die het amateurvoetbal in de provincie Groningen promoot morgen in actie kunnen komen. Iets wat in het verleden al vaker is gebeurd en hopelijk in de toekomst nog vaker gaat gebeuren. Want wat we nu met Eenrum zien gebeurde in het verleden wel vaker. Even een oproep plaatsen waarbij ik soms zelf nog een ploeg wist die ook graag wilde oefenen.

Daarom wedstrijdsecretariaten, trainers of teamleiders, schroom niet te vragen. Puurvoetbalonline helpt graag mee bij het vinden van een oefenduel. En waarbij het contact leggen heel gemakkelijk is. Even een berichtje naar 06-27109055 of een privé berichtje naar mijn facebook. Want niet geschoten ? Altijd mis...