Een bezoek aan de webshop van ‘Gewoon Martine’ is de moeite waard

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Het zal ergens in februari zijn geweest dat de vliering op de Peperweg 7 steeds meer veranderde in een ‘kleihok’ want Martine had een nieuwe hobby ontdekt. Het lezen en kussens haken had plaats gemaakt voor het met eigen handen van een blok klei serviezen en zo maken. Van niets iets maken is wel iets wat bij haar past en wat bijvoorbeeld ook terug te zien is in onze tuin wat van een wildernis van gras, onkruid en puinrotzooi tot iets moois geworden is. Iets wat ook geldt voor datgene wat ze van een blok klei maakt en via de webshop www.gewoonmartine.nl l laat zien. Een blok klei waar prachtige schalen, borden, mokken en bekers uit ontstaan.
               gewoonmartine
Gewoon Martine dekt eigenlijk direct de lading wat ze met veel passie doet, het vervaardigen van iets wat ze zelf leuk vind met de hoop dat een ander dat ook vind. Want steeds weer mag ik de ‘keurmeester’ zijn wanneer de vraag komt, vind je het leuk of grappig. En ik moet zeggen, iedere keer ben ik weer verbaasd over haar creativiteit omdat ze als ‘Gewoon Martine’ dingen maakt die ongewoon en uniek zijn. Want niets wat ze maakt is hetzelfde en dat maakt www.gewoonmartine.nl zo mooi ongewoon.

Dat zorgde ook dat ik het geen probleem vond om een banner van www.gewoonmartine.nl op www.puurvoetbalonline.nl te plaatsen. Geen probleem omdat ik het leuk vind dat iemand een hobby met passie doet daar ook nog eens succes mee heeft. Want precies eender als Puurvoetbalonline is ook Gewoon Martine een hobby. Een hobby die voor plezier zorgt en wat ook zo behoort te zijn. En natuurlijk is het dan leuk dat je handgemaakte serviezen en zo niet alleen leuk gevonden maar ook gekocht worden en wat nu al een paar keer gebeurd is. Daarom bezoekers van Puurvoetbalonline een bezoekje aan de webshop, die tot stand is gekomen door de fantastische ondersteuning van webdesignburo www.graphicgenie.nl, is absoluut de moeite waard.