Het laatste nieuws Open EK Beach Soccer

Geschreven door Bert Zuurman op . Geplaatst in Prietpraat

Het laatste nieuws over het Open EK Beach Soccer:
De LOTING werd afgelopen dinsdagavond door wethouder Mw. Ricky van den Aker van de gemeente Oldambt verricht. De uitkomst verbond teams die aan elkaar gewaagd zijn. Zo zijn beide finalisten van vorig jaar bij de dames in dezelfde poule ingedeeld. De uitkomst van de loting vind je terug op onze Facebook pagina.

TIJDEN: door een aantal afzeggingen hebben we het wedstrijdprogramma moeten herschrijven. Vandaar dat de communicatie met betrekking tot het wedstrijdstrijdschema zo moeizaam gaat.  De tijden, waarop we de diverse teams verwachten, zijn:

Bedrijven – Vrijdagavond 8 juli om 18:15 uur.  Aanvang wedstrijden 18:30 uur.  Einde ca. 21:45 uur.

E-pupillen – Zaterdag 9 juli om 08:30 uur.  Aanvang wedstrijden 09:00 uur  Einde ca. 10:30 uur.

Dames en Heren – Zaterdag 9 juli om 10:00 uur. Aanvang wedstrijden 10:30 uur  Einde ca. 18:00 uur.

D-pupillen – Zondag 10 juli om 09:30 uur. Aanvang wedstrijden 10:00 uur.  Einde ca. 16:45 uur.

B-junioren – Zondag 10 juli om 09:30 uur.  Zie verder tijden D-pupillen.

Meisjes B – Zondag 10 juli om 09:30 uur.  Zie verder tijden D-pupillen.

WEDSTRIJDPROGRAMMA. Het wedstrijdprogramma ontvangen de teams bij aanmelding op het strand. De eerdergenoemde tijden hebben wij de teams kunnen geven. Over het complete programma kunnen wij niet zeggen, omdat de kans bestaat dat er nog mutaties kunnen komen.

Wij rekenen op jullie begrip.

LIVE MUZIEK: Vrijdagavond 8 juli wordt opgeluisterd met muziek van DJ Pauletah. De bedrijfsteams kunnen tijdens en na afloop van de wedstrijden van zijn sfeer verhogende muziek genieten.              

Zaterdagnamiddag 9 juli staat live band Suit Up! in de feesttent. Met hun muzikale talent, aangevuld met een gezonde dosis lol, weten ze iedere keer het publiek te verrassen met hun vette covers. Suit Up! mag je dus zeker niet missen. Ideaal voor een gezamenlijke party na afloop van het kampioenschap bij de dames en heren senioren.

SPELREGELS: we kunnen het niet vaak genoeg vermelden. Lees de spelregels van beach soccer, die op de website www.beachsoccerblauwestad.nl staan, goed door. Dat voorkomt misverstanden op het moment dat het er om gaat.

PARKEREN: Het parkeren van de auto’s is alleen toegestaan op de parkeerplaats. Een verkeersregelaar zorgt ervoor dat dit wordt nageleefd. Alleen voor de organisatie is het geoorloofd om vanwege een verhoogde mobiliteit dicht bij de speelvelden te parkeren.

WEERSOMSTANDIGHEDEN: de laatste berichten zijn hoopgevend. Zomers temperaturen staan ons te wachten. Een klein buitje erbij zal de pret niet deren.

VOOR DIE NIET ACTIEF DEELNEEMT: volgend jaar nieuwe kansen. Voor nu zeker de moeite waard te komen kijken en waar nodig te supporteren.