Futsal Marum neemt afscheid van Andy de Jong

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

vrijdag 29 april voorafgaand aan de nacompetitiewedstrijd Futsal Marum 1 tegen Arentsburg 1 werd Andy de Jong door het bestuur en de spelers in het zonnetje gezet. Na 3 mooie seizoenen in de Topklasse waarvan het behalen van de 1e periodetitel dit seizoen het hoogtepunt was neemt Andy de Jong afscheid als hoofdtrainer van Futsal Marum.
Profielfoto van Futsal Marum

Ongeveer drie jaar geleden, 3 mei 2013 om precies te zijn promoveerde Futsal Marum naar de Topklasse. Door deze promotie moest de club noodgedwongen opzoek naar een gediplomeerde trainer. Een korte zoektocht bracht ons destijds vrij snel uit bij Andy de Jong. 
Andy is sinds juni 2005 lid van Futsal Marum en dus al ruim 10 jaar betrokken bij onze vereniging. Wij kennen Andy als een sympathieke en enthousiaste man die bovenal verlieft is op het zaalvoetbal. Ondanks zijn afscheid als hoofdtrainer blijft Andy actief als speler van Futsal Marum 4 en is de club dus gelukkig nog niet helemaal van hem af.Namens alle leden, supporters, sponsoren en spelers wil Futsal Marum Andy de Jong via deze weg bedanken voor alle tijd en energie die hij de afgelopen drie jaar in de vereniging heeft gestoken