Harkstede-zaterdag 1 uit de competitie.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Wat al als een gerucht rond ging werd gisteren bewaarheid. Harkstede-zaterdag 1 maakt het seizoen niet af. Het in de onderste regionen vertoevende Harkstede ziet namelijk geen kans meer om voor de nog resterende vier duels een team in het veld te krijgen.
logo

 

Dat betekent dat in zaterdag 4C de degradanten bekend zijn. Want naast het al gedegradeerde SC Scheemda is Harkstede dus de andere. Een bizarre situatie voor de overige verenigingen. Die moeten namelijk gaan rekenen om te kijken wat de tijdelijke aanwezigheid van Harkstede ze uiteindelijk heeft gekost. Lekker dan, was een kreet. Leuk dat een geweldig seizoen je waarschijnlijk niets oplevert omdat een club niet in staat is om een team in stand te houden. Een team dat voor een groot gedeelte van buurman Engelbert overkwam. Een team wat vorig seizoen naar de vierde klasse promoveerde waar het dit seizoen geen potten kon breken.
Maar de overige clubs zijn er mooi klaar mee. Want er circuleren nu allerlei verhalen die nog niet te bevestigen zijn omdat ‘Zwolle’ op zaterdag en zondag niet bereikbaar is. Dus rest maar een ding …. Wordt vervolgd

.